Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cesarka to najlepsza rzecz na świecie

Polecane posty

Gość gość

Rodziłam 16h z wredna położna. Myślałam że zdechne. Polozna na mnie krzyczała mówiła że jestem gowniara i żebym się zamknęła. I że to moja wina ze nie rodze bo nie współpracuje :( Okazało się że dziecko się zaklinowalo. CC to wybawienie Jak dostałam znieczulenie to odplynelam. Po 6h wstałam i już normalnie się zajmowałam dzieckiem. Po 3 tyg nie czułam że miałam operacje. Gdyby szew mi się nie ciągnął to już po 3dniach bym była jak nowo narodzona. Następna ciąża place złotem. Tylko cesarka

Gość gość
Konsekwencje na przyszlosc

Gość gość
Czlowiek jest stworzony tak by rodził naturalnie. Pierwszy poród moze trwac nawet ponad 20 godzin. Wymuszalaś tą cesarkę. To ci zrobili.

Gość gość
Poród da się przeżyć

Gość gość
Kiedys cesarka to byla naprawde rzadkość . Teraz to nagminne. Moze sie domyśleć dlaczego .

Gość gość
Nic nie wymusiłam. Nie urodziłabym tego dziecka bo się zaklinowalo. ŻAŁUJĘ ŻE NIE DAŁAM ŁAPÓWKI ODRAZU

Gość gość
Teraz u kazdej dziecko sie klinuje

Gość gość
gdybym miała rodzić to nawet nie pytałabym o możluwość naturalnego porodu. Po co? Kiedyś co 3 kobieta umierała przy porodzie i też było dobrze, co?

Gość gość
Dzięki za naturalny poród w wersji polskiej. W obecnej chwili gdy Radziwiłł ze swoją PiSowską świtą chce wypłacać premie za wymuszanie porodów naturalnych i skasować zasady opieki okołoporodowej należy decydować się na poród poz a tym krajem. W przeciwnym razie albo urodzi się kalekę albo samej straci się zdrowie a może nawet i życie.

Gość gość
Babska nawet rodzic w tych czasach nie potrafią. Do bzykania tylko sie nadają.