Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 20 lat. Z góry bym prosił o poważne traktowanie ponieważ szukam pomocy. Jestem z moją obecną (i zarazem pierwszą na poważnie) dziewczyną ponad 2 lata. Dziewczyna ma lat 18. Ona jest dziewica a ja prawiczkiem. Nasze życie erotycznie "nie istnieje", tzn, jeszcze nigdy do niczego nie doszło, ani seksu oralnego, czy masturbacji, ponieważ ona "nie chce". Mam wrażenie ze w naszym zwiazku jest rutyna, pomimo że ja bardzo kocham, tego jestem pewny na 100%. W tym roku zacząłem studiować, i tu pojawia sie problem. Wczoraj, na mocno zakrapianej imprezie ze znajomymi zagadała do mnie hiszpanka z Erasmusa, skonczyło sie tak ze wyladowalismy u niej w akademiku. doszlo do całowania, palcówki i seksu oralnego.Do zwykłego nie doszło, poniewaz doszło do mnie w trakcie co ja robie, od razu przestałem, ubrałem sie i wróciłem do swojego domu. Wstalem rano, chcę mi sie płakać, modlę się do Boga o cofniecie czasu, ale wiem ze to niemozliwe. Mimo ze do seksu nie doszło, i tak wiem ze wydarzyło się o wiele za dużo. Załuję tego co zrobiłem, gardzę sobą, mam wyrzuty sumienia. Naszła mnie myśl ze to przez fakt "zaniedbania zycia seksualnego" w moim zwiazku z dziewczyna, lecz szybko odrzuciłem te mysl bo to ja zj**ałem a nie moja dziewczyna. Najgorsze jest to ze jutro do niej jadę i nie wiem czy bede w stanie spojrzec jej w oczy. Boję się jej powiedzieć prawdę, ponieważ wiem że mnie rzuci. Wiem ze Wam to się może wydawac "smieszne" ze w takim mlodym wieku takie problemy itp ale to jest moj pierwszy zwiazek na powaznie i za zadne skarby nie chce żyć bez mojej dziewczyny. Proszę o pomoc, o rady co mam robić, naprawdę...

Gość gość
Miales sex oraln. Czy ta Hiszpanka jest przynajmniej zdrowa, obejrzales ja , czy nie ma opryszczki genitalnej? Zbadaj sie u lekarza, zebys kiedys nie zarazil kobiety. Odczekaj z wyznaniami az sie uspokoisz i nadasz im znaczenie, na jakie zasluguja.

Gość gość
Mowila ze jest zdrowa, pozniej zalozylismy condom. Do jakiego learza najlepiej ie udac z fizyta aby sprawdzic te zakazenia chorobami?

Gość gość
Dziękuje za odpowiedź. Teraz, gdy juz trochę ochłonąłem, nie daje mi to spokoju. To był moj pierwszy seks oralny. Na badania pojde jak najszybciej. Czy cos mi grozi? nigdy wczesniej nie uprawiałem seksu. Nie doszło do penetrowania pochwy

Gość gość
Nie mozesz wierzyc Hiszpance na slowo. Przygodny sex zawsze jest ryzykowny jesli chodzi o zarazenie przede wszystkim wirusem hpv opryszczki genitalnej itd.

Gość gość
Teraz sie przyjrzałem dokładnie, i mam na skorze na penisie ( nie na zoledziu) małe czerwone plamki. Pojawiło to sie okolo 10 h po stosunku oralnym. To jest ta opryszczka?

Gość gość
Żenada, a nie zdrada.