Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robią kasjerki z biedry z naklejkami na świeżaki jak ich nie wziąłęm?

Polecane posty

Gość gość

Byłem przed chwilą w biedrze na zakupach, ona sie mnie pyta czy zbieram naklejki, ja mówie nie nie zbieram, nie trzeba przyjechałem do domu patrze na paragon i widze że są nabite na paragonie 2 sztuki naklejek, czyli pewnie nabiła że niby dla mnie a sama sobie świśnie? :D

Gość gość
naklejki nabijane są automatycznie i zależa od kwoty i rodzajów zakupów, ja dzisiaj dostałam ąz 12, aco robią kasjerki, jak ktos nie weźmie, to zalezy juz od nich

Gość gość
trzeba było wziąć i dla mnie sprzedać, dałabym złotówkę za sztukę

Gość gość
a żeby dostac świezaki gratis trzeba ich nazbierac 60 szt, jeden odebrany a teraz drugie zbieram

Gość gość
12.15 to Ci się nie opłaca bo tzreba miec 60 szt ale tez mozna sobie go kupić za 20 zł i

Gość gość
ale mi nie potrzebne te z****** świeżaki, ludzie mają jakiegoś piertolca na tym punkcie, zabijają się o te g*******e mastkotki jakby kuźwa sztabki złota rozdawali, żałosne po prostu

Gość gość
one się z tego rozliczają, z tych naklejek, na koniec miesiąca wychodzi raport ile która wydała i sprawdzają czy się zgadza

Gość gość
zaraz żałosne robisz zakupy to i bierzesz te naklejki bądż nie, twoja sprawa, jedni potem te swiezaki dają dzieciom bo im się podobają a ja sobie dzisiaj "borówke" wrzuciałam na tylną szybę, mnie sie podoba bo czemu nie?:D

Gość gość
12.18 no ale jak ktos nie weźmie tej naklejki to są dla nich nadwyżką prywatną, naklejki są naliczane automatycznie do zakupow pow 40 zł

Gość gość
12.15 albo wystraczy nazbierac 30 sztuk to wtedy dostajesz świezaka Juniora jest mniejszy

Gość gość
a z tym pytaniem to pytaja się wszystkich czy bierzesz naklejki taki mają obowiązek