Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robicie z siebie kury domowe, a potem mężowie was zdradzają.

Polecane posty

Gość gość

Miałam takiego kochanka. Mąż i ojciec dwójki dzieci. Miał dość rozmemlanej zony, i wrzeszczacych bachorow. A ta kretynka gnila z dzieciakami w domu, niczego nieświadoma. Pewnie zaniedbana i otyla po ciąży. Jak mi sie znudzilo i kopnelam go w tylek to jeszcze kilka miesiecy mnie dreczyl i blagal o spotkania. To jak musi wygladac takie małżeństwo ? Nawet przyszlo mi raz do glowy, by ja uświadomić co do jej męża, ale porzucilam ten pomysł. Ogólnie uganialo sie za mna wielu zonatych, podrywali nawet w pracy i z obrączka na palcu. Wiele z was jest nieswiadomych zdrady nawet. Dlatego ja nigdy nie wpakuje sie w takie życie, rodzenie kolejnych dzieci i siedzenie w domu.

Gość gość
Rzyg rzyg rzyg W kółko te same tematy.. Kiedyś to było forum gdzie można było o coś zapytać. Teraz to smieciowisko. Widać, ze internet potaniał w ostatnich latach i za dużo maluszków może wyrzygiwac jakieś swoje "jedyne słuszne" teorie.. Rzucam Cię, kafeterio. A raczej "g**noterio"

Gość gość
A ja zgadzam się z autorką. Niestety zaniedbane żony z bachorami są nieświadome tego że mężowi ich zdradzają i bzykają inne kobiety

Gość gość
Żal wam tych PiSówek? Tylko tępa dzida robi sobie bachora w XXI w. i potem jest obciążeniem dla państwa. Od demografii to uchodzcy są. Także te przegrywki są same sobie winne. Po wuj im bachor? Psuje związek i generuje koszty, rozwala ciiiiipę, robi z brzucha obwisły wór.

Gość gość
13.29. Ci uchodźcy jak narobią bachorów, to taki jeden z drugim dorośnie, dorwie się do władzy, czy to w polityce czy tylko na "dzielni" i zrobi ci z d**y jesień średniowiecza. Wprowadzi szariat, a ty będziesz popylać w rytm modłów allaha w chuścinie, nie mając prawa głosu, nawet za kółko nie usiądziesz bo nie będzie wolno kobietom i już. Weź już tetaz się zeutanazuj , bo pier/dolisz, a przynajmniej jednej tępej dzidy mniej na świecie będzie.

Gość gość
Achtung!!! W szeregu zbiórka. Założycielki durnych tematów do psychiatry biegiem marsz. To rozkaz!!! Promocja, dobra rada gratis. Martwcie się o siebie, nie o kogoś ☺☺☺

Gość gość
"Tylko tępa dzida robi sobie bachora...Po wuj im bachor? Psuje związek i generuje koszty, rozwala ciiiiipę, robi z brzucha obwisły wór. " szkoda że twoja matka nie myślała podobnie ,nie byłoby takiej ameby

Gość gość
Moja matka to głupia sucz. Dała z siebie zrobić popychadlo, to ma.

Gość gość
Zdradzę Ci sekret: Nie tylko kury domowe są zdradzane :)

Gość gość
Boże, nowa generacja psycholi. Jedni zabijają nożem, drudzy hejtują na Kafe. Na szczęście siedzą po drugiej stronie kabla.

Gość gość
Zgadzam się.kochanka

Gość gość
no i co z tego, niech idzie w cholere :D

Gość gość
no właśnie, przynajmniej będę miała w sądzie i przed zapatrzoną w niego matką powód do odejścia.

Gość gość
a tak btw to nie brzydzisz sie brac takie ochłapy, ktore wieczorem bedą trącać inną (np.żonę)? aż tak nuisko się cenisz hmmm

Gość gość
Jakby żona doopy dawala, to by nie musial szukac ma boku. A teraz kazdy jest uzywany. Faceci sie nie szanują. A ja bez gumy nic nie robię, wiec zarazic sie od typa nie zaraze.

Gość gość
Każdy traca inna, a zony sie nie brzydz*******czy ktorzy wracaja do domu po z******tym dymanku zeby im ospermione galoty wyprala ?

Gość gość
Przeciez zony dobrze wiedza ze faceci chodza do takich jak autorka worow na sperme zeby tam jaja oprozniac - i co z tego? To zona miala slub w bialej kiecce i to zonie on zostawia wyplate!!! To z zona spedza swieta i urlopy! A kochanka nie ma nic oprocz rozepchanej doopy i obuecanek ktorych facet nigdy nie spelni! I ktora ma lepiej?

Gość gość
Faktycznie! Wygodne zycie i wychowanie dzieciakow wazniejsze niz spuszczanie sie chlopa!!! Szmata niech frendzla w pysku myje a kasa do zonki leci! A chetnych ogierkow do zaspokojenia napalonej mamusi nie brakuje. I co kochanico? Zona zawsze wyzej!

Gość gość
Rozepchane rozklapioche to ma zona od porodow. Dlatego mezus nie chce w wiadrze wiatru szukac. :D a komu potrzebny byk, zeby mu gacie osrane praci smierdzace skarpety ? Od tego ma kopciucha w domu. A kasy od niego nie potrzebuję, prostytutka nie jestem. Ani utrzymanka, w odroznieniu od krowy rozplodowej z rozerwanym porodami doopskiem, ktora siedzi w chalupie.

Gość gość
Mimo wszystkich za oraz przeciw, żony i tak mają lepiej. -ten szmaciarz musi swoje pieniądze jej oddawać i utrzymywać podczas gdy ona moze nic nie robić, nawet dawać mu. -w razie rozwodu musi płacić alimenty nie tylko na dzieci ale na zone oraz traci polowe majątku. -nikt w rodzinie nie bedzie szanował takiego gnoja a zona otrzyma status zdradzonej cierpietnicy mimo ze w duchu moze sie cieszyc ze załatwiła śmiecia. Zostaje sam jak palec a w przyszlosci to i dzieci sie dowiedzą co odwaliła kanalia. A kochanka? Jedynie jest worem na spermę niczym wiecej. Nic poza łóżkiem ich nie łączy. Nawet jesli odejdzie do kochanicy bo takie love sie zdarzy to wierz mi ze ma przeyebane w rodzinie i na mieście. W dalszym ciagu musi utrzymywać swoją pierwsza rodzine. Super wziąć takiego gołodupca :D Btw. moj maz sam sobie pierze a ja pracuje!

Gość gość
Jak mi sie znudzi kootas to kopne go w domu. Wtedy moze zwroci uwagę na rozklapioche i spusci sie na zaniedbany pysk zoneczce, zeby pamietala o obowiazkach malzenskich. :D

Gość gość
Sama jestes worem na sperme i do tego inkubatorem. Moze ciezko Ci uwierzyc w to, ze sa kobiety ktore lubia seks, a nie sluza tylko mezczyznie do tego. Widac, ze zonki traktuja to jako przykry obowiazek, wiec nic dziwnego ze faceci zdradzaja. W ogóle sie nie dziwie. A mi to lata, czy ktos ma rozklapioche w domu czy nie. To on bral slub i on powinien sie pilnować.

Gość gość
Oh! Miałam cc w dodatku to nie tylko moje dziecko a rowniez mojego meza. Wiesz ze to on nalegał zeby miec juz dziecko? To on wstawał w nocy? Taaak tacy tez sie zdarzają. Przytulam w ciazy 9kg i w ciagu dwóch tygodni wyglądałam tak dobrze jak przed ciążą. Wychodzimy razem do restauracji-nie chowamy sie po kątach jak Ty ze swoimi kochankami. Mamy wspólnych znajomych i wielką rodzine która mnie wręcz uwielbia. A Ty? Ty jedyne możesz dawać napalonym mężusiom bo nawet pokazać sie z Tb na mieście to wstyd!

Gość gość
Ahhh i nie kazdy facet to kurfiarz na jakich trafiasz :D przyjmij to do wiadomości ze prawdziwy facet nawet by na Ciebie nie napluł

Gość gość
Faceci zdradzają z różnych powodów. Tak samo kobiety. Ci którzy mają atrakcyjne żony też. Podobnie mitem jest, że jak żona "nie daje" to idzie do kochanki. Wielu zdradzających ma seks z żoną i kochanką.

Gość gość
Do szmaty z 11:36 Moja znajoma tak samo jak ty szczycila sie ze jest kochanka zonatego ktory ma w domu "rozklapioche" a seks z nim jest "taki cudowny" - dzisiaj sama zapieprza na alimenty dla jego dzieci bo wspanialy ogier brzydzi sie praca a odkad u kochanicy zamieszkal to i prac mu trzeba i obiadki gotowac a on juz poszukuje na miescie nastepnej do "cudownego seksu" A zona zachwycona ze kochanka pracuje na jej kosnetyczke i fryzjera - ha ha ha

Gość gość
Prowo bezpłodnej baby, która chciałaby sobie posiedzieć w domu a musi zapierdalać w robocie. Nie karmcie trolla.

Gość gość
11.59 hahaha dobre. Autorko jesteś taka super hiper a nie umiesz sobie znaleźć mężczyzny na poziomie tylko ochłapy po innej? Hahaha. No tak, faceci na poziomie się takimi k*****i nie interesują.

Gość gość
Powiem Wam, że o ile jestem w stanie zrozumieć takiego faceta, który ma kochankę, bo znaczna ich ilość myśli inną częścią ciała niż powinni, to zupełnie nie rozumiem kobiet-kochanek... Ciężko sobie znaleźć wolnego do seksu? A już najlepsze są te, które gadają na żony, albo liczą, że ich kochanek porzuci rodzinę, choć od x czasu tylko obiecuje a nie działa.