Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale siara poseł w studio TVP w Opolu zaczął sie modlić ale wstyd :D

Polecane posty

Gość gość

Cisza w studiu TVP. Poseł zaczął sie modlić 17 paź, 17:18 FACEBOOK | 3,2 tys. TWITTER | 0 E-MAIL KOPIUJ LINK 1297 SKOMENTUJ Do zdarzenia doszło w trakcie debaty TVP Opole, poświęconej akcji "Różaniec do granic". Poseł Paweł Grabowski (Kukiz'15) zaczął się modlić za swoich rozmówców, zamiast z nimi dyskutować.

Gość gość
Mimo interwencji prowadzącego program, poseł przez kilkanaście sekund odmawiał po cichu modlitwę. Pozostali goście musieli cierpliwie poczekać, aż skończy. REKLAMA Poseł pochwalił się fragmentem programu na Facebooku. Nagraniu towarzyszy komentarz: - Uznałem, że chwila modlitwy w ciszy będzie najlepszą odpowiedzią na wiadro pomyj i hejtu, jak wylał się na uczestników akcji #Różaniecdogranic. - oświadczył Grabowski. - Przy okazji przypomniałem o tradycyjnej, polskiej tolerancji religijnej oraz gwarantowanej konstytucyjnie wolności wyznania. - Dziękuję redaktorowi Gdule oraz uczestnikom dyskusji za to, że uszanowali moją - dość niecodzienną - formę wypowiedzi. I pozdrawiam tych, którzy zaraz mnie obśmieją lub wyleją swoją nienawiść - to właśnie m.in. za Was się modlimy! - zakończył swój komentarz poseł.

Gość gość
Tego jeszcze nie było! Poseł Kukiz'15 modli się na wizji Telewizja Republika · 2 dni temu

Gość gość
Cebulakom przeszkadza modlitwa? No tak... to niezbyt nowoczesne. Lepiej pieprzyć o karmie ( zagraniczna więc lepsza ) i oglądać wrożbitę Macieja :D

Gość gość
Dlaczego siara? Siara, to odmówienie po cichu modlitwy, a siarą nie jest głośne przeklinanie?

Gość gość
Cebulaki drążą na halloween dynię z biedry. Autor ma buty wypchane słomą. Siara to być takim ciołkiem podatnym na manipulacje. Stare komuchy wciskają, że religia jest be i pelikany łykają bo chcą być nowoczesne.