Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mieszkam w Opolu odpowiem na wasze pytania zapraszam ?

Polecane posty

Gość gość
w Opolu -Sławicach jest ogromny salon samochodowy link http://portal.lellek.pl/Skoda Opole Lellek Group   4,581 opinii z Google Salon samochodowy w Polsce Adres: Opolska 2c, 45-960 Opole Godziny otwarcia: Dzisiaj otwarte · 07:00–18:00 Telefon: 77 400 70 00 Zaproponuj zmianę Znasz to miejsce?Odpowiedz na kilka pytań Popularne godziny

Gość gość
kałbuc wsioku nie mieszkasz w opolu więc przestań bredzić chyba, że znowu jesteś zamknięty w psychiatryku gdzie twoje miejsce czubku :D

Gość Namysłów opolsk wojew
Nie jestem kałbuc tylko Kołbuc wbij sobie to do łba to po pierwsze przygłupie a po drugie niby skąd możesz wiedzieć gdzie mieszkam? Chyba lepiej wiem od ciebie gdzie mieszkam to po pierwsze po drugie nikt mi nie każe całe życie mieszkać w Polkowskiem wyprowadziłem się z Polkowskiego kretynie i mieszkam w Opolu PS to nie psychiatryk bo szpital psychistryczny na Wodociągowej w Opolu jest w "starej części Opola sprzed powiększenia Opola w 2017 roku i jest na wschodzie Opola na blokowisku ZWM a sławice są na zachodzie Opola na drugim końcu Miasta i sławice zostały przyłączone do Opola 1 stycznia 2017 roku a teren na wschodzie Opola gdzie jest szpital na Wodociągowej został przyłączony do Opola w 1974 roku czyli nie za mojego życia bo urodziłem się w 1998 roku w Namysłowie w szpitalu w Namysłowie

Gość Namysłów Opolsk wojew
nie jestem kałbuc tylko kołbuc (czubkiem to jesteś ty) Geograficzny podział nazwisk "Kołbuc" w Polsce » Moikrewni.pl www.moikrewni.pl/mapa/kompletny/ko%25C5%2582buc.html Podział nazwisk Kołbuc: Gdzie mieszka najwięcej ludzi o nazwisku Kołbuc ? Mapa moikrewni.pl przedstawia podział dla ponad 300000 nazwisk z różnych ... Odwiedziłeś tę stronę wiele razy. Ostatnio 19.10.17

Gość gość
1. jesteś kałbuc bo masz nasrane we łbie 2. nie mieszkasz w opolu tylko w polkowskiem - jesteś upośledzonym pasozytem na utrzymaniu rodziców i do usranej śmierci będziesz z nimi mieszkał 3. twoje miejsce jest w wariatkowie; na wodociągowej, w lubiążu, w legnickim polu czy bóg wie gdzie jeszcze nie ma już żadnego znaczenia 4. nikogo nie obchodzi opole, jego powiększenie, pomniejszenie czy inne obsranie

Gość gość
zatkało przygłupa :D

1: nie jestem Kałbuc 2 niby skąd wiesz idioto że mieszkam dalej w Polkowskiem co? Nie jesteś jasnowidzem mieszkam od miesiąca w Opolu bo tam znalazłem pracę nie wierzysz twój problem) Po trzecie Mam pracę patrz punkt 2 i nie jestem czubkiem bo czubkiem to jesteś ty dlatego że piszesz o kale stolcu i moczu po 5 chyba lepiej wiem gdzie mieszkam i nie wmówisz mi że dalej mieszkam w Polkowskiem nie wierzysz to twój problem chyba lepiej wiem od ciebie!!!

17:13 nie jestem przygłupem bo przygłupem to jesteś ty :patrz komentarz z 17:45 na samym dole :D

Gość gość
jesteś, jesteś i potwierdzasz to codziennie od lat niedorozwoju ps. i tak wiemy, że mieszkasz w polkowskim, a nie żadnym opolu chyba, że jednak zamknęli cię w psychiatryku gdzie twoje miejsce

18:00 skoro twierdzisz że mieszkam dalej w Polkowskiem to niby skąd to wiesz przecież nie jesteś jasnowidzem to po pierwsze po drugie skoro twierdzisz że mieszkam dalej w Polkowskiem to podaj dowody a dowodów nie masz żadnych!!! Akurat już tam nie mieszkam bo przeprowadziłem się do Opola nie wierzysz to twój problem PS za rok o tej porze jak dostanę wizę będę mieszkać w nowym jorku nagram filmik z NYC jak nie uwierzysz 🖐️ :D

Podaj dowody czekam :D

Gość Won Kałbuc śmieciu z Kafe
:D

18:36 piszesz co za ułom :D co zabrakło ci argumentów gdzie mieszkam i dowodów to piszesz co za ułom "miałeś mi udowodnić że rzekomo dalej mieszkam w Polkowskiem a tego nie zrobiłeś co brak Ci argumentów? Jesteś żałosny i myślisz że nie wiem że jesteś tą samą osobą co gość od homocwela? Który latami ze mną pisał? Jesteś gościem od Homocwela

Ułomem gościu od Homocwela to jesteś ty :D

Gość Wilkowyja Rzeszów