Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sephora 2595

Wyzywanie, poniżanie w związku

Polecane posty

Gość Sephora 2595

Cześc wszystkim.. Nie wiem juz co mam zrobić dlatego pomyslałam ze napisze tutaj, do ludzi którzy mnke nie znają, mogą pomoc, napisac co mam robić.. No wiec.. Jestem z facetem od 8- miesięcy, po miesiącu związku wprowadziłam soe do niego.. Na początku było pięknie, sielanka, wspaniałe sie dogadywaliśmy potem cos zaczęło soe psuć.. Zaczął mowić do mnie "s********j" "zamknij mordę" itp itd.. Tak poprostu w nerwach, bo jak on to określił "w nerwach nie jest sobą i mówi co popadnie" raz była juz sytuacja ze nawet na imprezie popchnal mnke w krzaki, wyzywał od szmat dziwek kurw, najgorszych jakie mogą być.. Przy wszystkich, wybaczyłam bo ponoć to ja go sprowokowałam. Pózniej znowu sie powtórzyło, zaczęły sie wyzwiska, popychanie, raz mnie uderzył tak ze podbił mi oko.. Kocham go, ale strasznie bolą mnie te wyzwiska, pocielam soe przez to trzy razy raz trafiłam do szpitala. Nie wiem co mam robić, czy czekać moze to soe zmieni? On mówi ze ma dosc mojej "mordy" wiecznie nie Zadowolonej, marudzącej.. Ale jak ja mam juz siw cieszysz z życia skoro żyje w piekle i bardzo chce to zmienić, zeby on soe zmienił .. Co mam robić mam 25 lat

Gość gość
Uciekaj poki ci bachora nie zrobil jestes mloda wolna samodzielna po co zyjesz z psychopata i tyranem? Zaraz cie zacznie lac

Gość gość
Wyprowadzić się od niego, po co tam nadal siedzisz? Wprowadziłas się do kompletnie obcego fagasa którego nie znałaś, teraz g9 poznajesz i on nie jest fajny i nawet cię nie lubi. Po co tam tkwisz?

Gość gość
Nic dobrego to nie wróży niestety :)

Gość szry
mhm, uciekaj, agresywny skurczybyk. nie, nie bedziesz tak go dlugo lowusiac az sie w koncu zmieni, chyba ze c***enis na czole wyrosnie, zamiast nog gasienice i staniesz sie pol-czolgiem.

Gość gość
będzie tylko gorzej

Gość gość
Dziewczyno póki jesteś jeszcze młoda to ulozysz sobie zycie z normalnym facetem, bo on zacznie traktowac Cie jak worek treningowy,nawet się nie zastanawiaj tylko pakuj i zostaw gnoja samego.

Gość gośćada
Mam nadzieję że uciekłaś

Gość gość
Nie uciekła! Zatlukl ją dlatego nie pisze!

Gość gość
Moj byly tak.robil ale go zostawilam. Mam nadzieje ze autorka tez

Gość anka szczecin dąbie
oj tam oj tam kto się czóbi ten się lóbi mnie mój mąż też czasem lubi udeżyć, ale przecież chłop musi szczegulnie jak wypity jest. Wtedy wole sexu nie odmawiać, sama się nadstawiam bo nie mam zamiaru stracić zęba jak w tamtym roku na sylwestra.

Gość gość
Moja mama tak od 50 lat. Ludzie się nie zmieniają. A dlaczego wolna dziewczyna się na to godzi?

Gość gość
Nie bedzie lepiej,odejdź jak najszybciej jestes młoda ułożysz sobie życie