Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćśćć

co myślicie o takim chłopaku

Polecane posty

Gość gośćśćć

bo znam jednego chłopaka, lat 26, pracuje fizycznie, zarabia kiepsko bo ok 1700 zł, zdarza się trochę więcej ale rzadko, no i np w tym miesiącu do 10 listopada zostało mu 500 zł na życie. Nie ma on żadnych oszczędności, do tego spłaca jakąś pożyczkę (400 zł miesięcznie). Pracuje on od pon. do piątku, więc generalnie w weekendy mógłby sobie gdzieś dorobić, a tego nie robi. Wiem że w tygodniu dość się napracuje i na pewno jest zmęczony ale w takiej sytuacji wskazane byłoby jakoś dorobić. Co myslicie o takim kimś? Leń a może nie widzi takiej potrzeby żeby dodatkowo coś zarobić? Bo w sumie nie ma on nikogo, ale z drugiej strony nie mając zupełnie nic też będzie mu ciężko kogoś znaleźć.

Gość gośćśćć
nie napiszecie nic?

Gość gość
jestem w takim samym wieku. Również pracowałem fizycznie i nawet za mniejsze pieniądze w dodatku na czarno. Znam swoje możliwości i umiejętności i teraz w życiu bym do takiej pracy nie poszedł. Obecnie mam pracę za kierownicą i zarobki ok. 5tys. I też nie mam nikogo. Leń nie podjął by się pracy fizycznej.

Gość gośćśćć
gość dziś to jak byś wytłumaczył jego sytuację? Leniem nie jest bo jednak pracuje ale widocznie nie stać go na nic lepszego? Jeszcze dodam że prawa jazdy on też nie ma, głównie właśnie ze względu na pieniądze.

Gość gość
jeśli nie ma własnej rodziny to pewnie nie widzi takiej potrzeby żeby dorabiać, nie ma motywacji. Podejrzewam że gdyby miał kogoś to spojrzałby na swoją sytuację w inny sposób.