Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HalszkaPietrowna

Sponsoring.czy to ma szanse zdrowo dzialac, gdzie szukać kandydata

Polecane posty

Gość HalszkaPietrowna

Dobry wieczór, temat dość trudny w ogóle a dla mnie tym bardziej, ale jestem podstawiona pod ścianę. Nie mam powoli już wyjścia. Aby móc studiować i przygotować sie na kolejny kierunek studiow, potrzebuje pieniedzy. W domu ciezko, sama pracuje ale niestety, zajecia mam od rana do wieczora, zostaja tyle weekendy co sprawia, ze nie wyrabiam wielu godzin, nie zarabiam zatem duzo, na pewno nie na tyle, aby utrzymywać sie w obcym mieście. Studia to jedyny sens mojego życia, po serii znecania sie fizycznego i psychicznego w domu, obecnego alkoholizmu a w zwiazkach z,mezczyznami otrzymywania tylko ponizenia, zdrady, znowu znecania sie psychicznego nie wierzę, ze cos procz zdobywania wiedzy i rozwijania pasji moze mnie jeszcze cos dobrego spotkac. Podjelam więc trudna decyzje - chciałabym miec z kims uklad jak w tytule. Jestem atrakcyjna fizycznie ale nie mialam wielu partnerow seksualnych, w zasadzie to jednego, jestem przy tym dosc niesmiala w rozpoczyniu relacji z mezczyznami wiec ogranicza mi to pole poszukiwan. Moze któraś z Was byla w takim układzie? Wie, gdzie szukać? Glownie chodzi mi tutaj o Internet. Chcialabym sie tez dowiedziec, na co uważać, jakie srodki zapobiegawcze podjąć i jak sie "zabezpieczyć" przed oszustwem. Prosze tylko o pozostawieniu swoich nieprzychylnych opinii dla siebie, jesli nie masz nic do powiedzenia, o co pytalam albo co mogloby mi pomoc to prosze - nie pisz. A tym, którzy zamierzają napisać coś pomocnego - z góry dziękuję.

Gość HalszkaPietrowna
Dodam tylko, ze nie chcialabym, aby byl to "byle kto" - wiek nie gra roli, bo mezczyzni starsi o 20 lat to dla mnie w ogole kandydaci chciazby do rozmow, ale chcialabym, aby byl zadbany fizycznie.

Gość HalszkaPietrowna
Podbijam.