Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzejekkkk

Głupia moda z USA

Polecane posty

Gość Andrzejekkkk

Wszystkie doopy robią teraz publiczne wyznania, kto jest molestwał i kiedy, i tam moda zaczęła się od jakiegoś grubego Żyda z Hollywood. Moja siostrzenica napisała na Facebooku, że włożyłem jej siusiaka do buzi gdy miała 12 lat, a to zdarzyło się 20 lat temu. To jest po prostu chore.

Gość gość
baby przesadzaja... same daja, a potem klamia ze to bylo molestowanie

Gość Ja_Dyzio
po 20 latach od 'zdarzenia' to kobieta się tylko ośmiesza lub chce pokazać jeszcze swoje 'pięć' minut aby przypomnieć o swoim istnieniu

Gość Andrzejekkkk
Ja_Dyzio: Też podejrzewam, że one chcą się w ten sposób dowartościować. Im starsze i brzydsze, tym większą satysfakcję czerpią z wyznań o tym, kto je tarmosił, gdy były ładne i młode.

Gość gość
Albo wyłudzić pieniądze. Najśmieszniejsze jest to, że większość Półek gwałt zgłasza po kilku dniach lub tygodniu. Po rozmowie z bliskimi. Nie wiadomo na co liczą i nie moźna zrobić obdukcji. Takie są nasze kobiety.

Gość Ja_Dyzio
aby jeszcze wyrwać forsę od faceta, to jest pomysł kobiety na życie

Gość Ja_Dyzio
aby jeszcze wyrwać forsę od faceta, to jest pomysł kobiety na życie

Gość gość
facet ma swoje potrzeby nie kazdy z nas jest bogaty i piekny, ale kazdy chce zamoczyc gdyby kobiety byly bardziej wyrozumiale, to i do g***tow nie musialoby tak czesto dochodzic gdyby kobiety mialy serce, to dawalyby charytatywnie, a nie tylko za kase

Gość gość
co za problem, odwrócić kierunek??? rób to samo, oskarżaj baby o molestowanie :o

Gość gość
gość dziś w*********j zboku! :o

Gość Andrzejekkkk
> w*********j zboku! Sama chciała. Dobrała mi się do rozporka. Żadnej baby nigdy nie ruszyłem przeciwko jej woli, jak Boga kocham. Co jak co, ale aż taki straszny to nie jestem, żeby gwałcić. Seks przychodzi mi lekko.

Gość gość
Andrzejekkkk dziś włóż miedzy szczeble kaloryfera jak chcesz "zamoczyc"...... oblechu :o