Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30 latek z moralnym prawem do 20 letniej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Mowicie, ze 30 latek powinien juz chciec dojrzalej kobiety w swoim wieku i powinien chciec miec juz dzieci, bo w jego wieku juz dosc zabawy przezyl i powinien juz dojrzec do powaznych spraw-i macie racje! Ale ja jestem inny i dlatego mimo ze mam ponad 30 lat, mam moralne prawo, zeby miec 20 letnia dziewczyne, bo ja nie bawilem sie ani nie mialem nigdy anie nastoletniej ani 20 letniej dziewczyny, dlatego nie moglem jeszcze dojrzec do zwiazku 30 letnia kobieta ani do tego, zeby miec dzieci!

Gość gość
Ale po chuj się tłumaczysz? Wiesz jaką pipą jesteś jak się tłumaczysz?

Gość gość
Ja mam 20lat i w zyciu nie zwiazalabym sie z 20 letnim dzieciakiem. 10 lat roznicy to minimum :)

Gość gość
Tutaj tlumacze sie anonimowo, zeby sie dowiedziec co o tym myslicie, na zywo sie nikomu nie tlumacze

Gość gość
o wróciła p***a :D

Gość gość
No więc wiedz, że uważam faceta, który się tłumaczy ze swoich działań, wyborów, za pipę. :D A poza tym po prostu lubisz ładniejsze laski i tyle, mając 60 lat 20 latki może przestaną Ci się podobać czy co?

Gość gość
Co prawda to prawda, 30 latki maja juz pomarszczona i dziobata skore:p Nad czym boleje tym bardziej, ze nie mialem sposobnosci zapoznac sie osobiscie z gladka skora 20 latki:p

Gość gość
gość dziś jak tak rzeczywiscie u Ciebie bylo to masz racje i psycholog tez Ci to powie. nie sluchaj tego co piszą żółtodzioby z kafe bo nie znają się na psychice czlowieka zupelnie :o

Gość gość
gosciu, odwrotnie, ja mam po 30tce i se chce poznac 20 latka a ty nie masz zadnego moralnegp prawa ok, misiu nie gniewaj sie ale tak jest:classic_cool:

Gość gośćsamotny
Kiedy ja będę miał dziewczyne?