Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiek332

Czy jest możliwa ciąża podczas 4 dnia okresu?

Polecane posty

Gość Misiek332

Witam czy jest możliwa ciąża podczas 4 dnia okresu, braku jakiegokolwiek wytrysku i kiedy partnerka ma zero śluzu w pochwie? Kochaliśmy się przez dosłownie kilkanaście sekund i przestaliśmy, mówiła ze miała orgazm wiec już przestaliśmy, ja nie doszedłem wiec nie było w ogole spermy. Czy jest możliwa teraz ciąża? Czy jeśli tak to co zrobić aby jej uniknąć? Tabletki dzien po? Czy są jakieś metody aby tego uniknąć? Więcej nie popełnimy tego błędu, kosztuje nas to za dużo nerwow

Gość gość
Jest.ejakulat mówi Ci to coś? Plemniki potrafią wytrzymać 7-10 dni w kobiecie. Po kilkunastu sek.orgazm? Buahhaha -kłamie. Dzieci do lekcji.

Gość gość
Tabletki dzień po to ABORCJA. Wkurza mnie to,że za człowieka będącego poza brzuchem idzie się siedzieć a za te maleństwa w brzuchach nie. Nie zajmujcie się seksem jak nie potraficie wziąć odpowiedzialności za to.

Gość gość
Spoko,żadnej ciąży z tego nie będzie.

Gość gość
Co?? kilkanaście sekund i miala orgazm? Ojj chyba ktos cie oszukał ;-)

Gość gość
Może i mnie oszukała z tym orgazmem, jest to mało istotne teraz. Chciałbym tylko wiedzieć czy mamy powody aby się martwić o dziecko. Na to przyjdzie czas.

Gość gość
Jeśli jestem pewny ze sperma nie poleciała, ale możliwe ze tylko ten preejakulat wyleciał, to już większe szanse na ciąże tak? Troche zaczynam panikować

Gość gość
Jak mozna sie kochać w okres?