Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego im ladniejsza tym bardziej pusta i rozwiazla? Czy musi tak byc?

Polecane posty

Gość gość
To z powodu zachowań innych ludzi, zwłaszcza mezczyzn, dla których im piękniejsza kobieta tym bardziej wartościowa, niezależnie od tego co robi i jak się zachowuje. Brzydkie kobiety często pracują nad zachowaniem by mieć jakiekolwiek powodzenie, piękne je maja i czerpią z niego całymi garściami, gdyż dla większości mężczyzn najważniejszymi cechami kobiet jest uroda, młodość i duze piersi. Przynajmniej na portalach randkowych mało kto pisze poznam dojrzała emocjonalnie kobietę, albo poznam kobietę która będzie mi przyjaciółka, a raczej poznam śliczna panią albo poznam dziewczynę, chętnie w wieku 20 do 25 (w przypadku gościa 40letniego). Kolejne pokolenia kobiet będą przypuszczalnie bardzo pazerne, bo obecny przekaz z mediów brzmi: aby osiągnąć sukces musisz być seksowna. I pokazują prostytutki i kobiety po operacjach plastycznych, które są sławne.

Gość gość
Nie musi. Mam bardzo bliską znajomą, śliczna dziewczyna, mega inteligentna, doktorat i była w życiu tylko w jednym związku. Nie bawi się w przygodne bzykanko. Więc się da. Tylko jak porównałam jej wymagania z moimi, to przestałam się dziwić, że była w jednym związku, a zaczęłam się dziwić że w ogóle ktoś je spełnił.

Gość gość
to że im ładniejsza tym bardziej pusta to się zgodze, ale że rozwiązła? buehehehehe oj jak wy chyba malo wiecie o życiu :-P

Gość gość
Udowodnione naukowo, ze uroda kobiet odbiera im godnosc.

Gość gość
Co do rozwiązłości, to znam kilka przeciętnej urody, albo niezbyt urodziwe, a zaliczają kogo się da.

Gość gość
Bzdury tylko, że ludzie sa różni i są tacy że kierują się stereotypami, np. jak kobieta jest blondynką to myślą od razu, że głupia . Kiedys miałam włosy w kolorze blondu, wyjechaliśmy na spływ Dunajcem. Flisak sobie żartowal ze mna, śmialiśmy się . Za mną jakas lalunia no ta bene brunetka zaczela patrzeć na mnie takim wzrokiem jakby chciala mnie zabic i z takim spojrzeniem jakbym byla glupią blondyną a byla to osoba, ktora spotkalam 1 w zyciu. Wtedy ja podjęłam inne tematy, używajac wyszukanego slownictwa i specjalistycznej terminologii. Paniusia zdębiała , jej mina bezcenna. Wniosek - dla mezczyzny bez roznicy czy kobieta jest blondynka czy też nie( chodzi o kolor włosów) ale to kobiety sa zazdrosne o inne i probuja zdyskredytowac rywalki. Przepraszam za bledy pisze z tel.