Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co myślicie o wróżbach ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy ktoś z was był u wróżki? Kiedyś byłam dość sceptycznie nastawiona na wszystkie tego typu rzeczy aż do niedawna... miałam problemy sercowe które było mi bardzo ciężko sobie poukładać trwało to kilka miesięcy aż moja najlepsza przyjaciółka wpadła na pomysł żebym poszła z nią do wróżki. Owszem mogłam isc jako osoba towarzysząca jednak moja przyjaciółka namawiała mnie żebym spróbowała, pomyślałam ze co mi szkodzi (moja przyjaciółka chodzi na wróżbę raz na miesiąc, dwa). Wróżba była ze zwykłych kart, Cyganka mówiła wierszem... ale tak przekonująco, ze prawie uwierzyłam w 100%. Po miesiącu już z ciekawości poszłam aby sprawdzić co powie czy nadal to samo czy coś innego. Wróżba zmieniła się diametralnie... czy jest to możliwe ze wszystko zmieniło się jak w kalejdoskopie przez miesiąc ?wiadomo ze wrozba nie jest wyrocznią i wszystko jest zależne od naszych decyzji jakie podejmiemy, jednak uważam ze z kart można odczytać jakie kroki mniej więcej podejmiemy i w jakim kierunku pójdzie nasze życie przynajmniej w najbliższym czasie. Uważam ze mniej więcej na tym powinna opierać się wróżba. Być może moje nastawienie miało wplyw.A Wy jakie macie doświadczenia z wróżbami? Co myślicie o wróżbach?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować