Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W ktorym wieku powinno zaczac sie uprawiac seks?

Polecane posty

Gość gość

Wg mnie 18 lat - dla wszystkich, powinno byc to obowiazkowe, w szkolach, nie bylo by potem tych neiszczesnych sfrustrowanych prawikow

Gość gość
o Boże kochany... CO się dzieje ......Masakra

Gość gość
25 po skończeniu studiów 18 to jeszcze dziecko niedojrzałe, gówniara

Gość gość
Rację będzie. Do piekła pójdzie większość ludzi a resztka do nieba

Gość gość
Piszecie, ze 18 latki to dzieci, a jeszcze ze 100 lat temu wychodzenie za maz i rodzenie dzieci w tym wieku to byla norma

Gość gość
Dziwne pytanie w jakim wieku sie POWINNO. Moim zdaniem lepiej nie czekac z tym w nieskonczonosc bo seks jest dla ludzi o ile uprawia sie go z jakims rozsadkiem i jest sie odpowiedzialnym, to nie jest nic zlego. Może powiem tak, ze nie powinno sie go raczej uprawiac poniżej 17, 18 roku zycia wg mnie. A jeśli taki 17, 18 -latek ma juz poukladane w glowie, stalą partnerke, wie jak sie zabezpieczyc to nie uważam żeby musialo wyjsc mu to na zle. Czekanie z seksem do nie wiem kąd też jest bez sensu bo po co sie pozbawiac tej przyjemnosci. No chyba, ze ktos jets aseksualny i nie czuje potrzeby seksu w ogole, to tez to rozumiem. Ale jesli ktos ma potrzeby seksualne, a zwleka z tym z powodu jakichs dziwnych uprzedzen to juz to jest dla mnie dziwne

Gość gość
Powinno się uprawiac sex po skończeniu 25 lat

Gość gość
Powinno się czekac z seksem jak najdłuzej bo 18 latek to jeszcze dziecko

Gość gość
13:30- a niby dlaczego po ukonczeniu 25? To raczej zalezy od charakteru czlowieka na ile jest odpowiedzialny, wcale nie jest powiedziane, ze kazdy 25-latek ma bardziej poukladane w glowie niz 18-latek. Owszem, seks nie jest dla dzieci, ale umowmy sie , ze 18 lat to juz mimo wszystko pelnoletnosc, a ludzie sa niedojrzali psychicznie i w pozniejszym wieku, takze jak dla mnie to zalezy od czlowieka po prostu na ile jest odpowiedzialny i czy tez seks nie skonczy sie niechciana ciaza albo chorobami wenerycznymi. Co innego uprawiac seks z kim popadnie, albo bez zabezpieczenia, a co innego miec stalego partnera i zabezpiecac sie rozsadnie. Pewnie, ze zawsze jest jakies ryzyko ciazy, ale przy tabletkach albo prezerwatywach dobrze uzytych jednak minimalne

Gość gość
Jak ma stała partnerke w wieku 18 lat to nie powinien z nią uprawiac sex bo jeszcze jest dzieckiem dwa skonczy w wieku 30 na zaliczonych 30 laskach trzy bedzie zdradzal cztery nie bedzie wierny

Gość gość
W XXI wieku najlepiej .

Gość gość
Zreszta ja sama stracilam dziwictwo w wieku 19 lat, wiec wg was dosc wczesnie. Nie zaszłam w niechcianą ciąże, jestem po studiach, mam pracę i obecnie narzeczonego, nie stoczytałam sie na dno tylko dlatego, ze stracilam dziewictwo, wg mnie trzeba do tego podejsc z glową i tyle, a jak sie wmawia nastolatkom, ze seks jest zly to wlasnie pozniej sie puszczaja na dyskotekach z kim popadnie bo chca lapac kazda chwile wolnosci

Gość gość
Taki 18 latek ktory zacznie tak wczesnie uprawiac sex nigdy nie bedzie szanowal kobiet tylko bedzie je traktowal jak worek na sperme.

Gość gość
Za grzechy rodziców odpowiadają dzieci, jak rodzice nie przekazali norm, zachowania, samopas to robią co chcą. Każdy wychowuje jak mu wygodnie a potem płacz.

Gość gość
13:34- Albo może być wręcz przeciwnie. Jak taki prawiczek/ dziewica wreszcie sprobuja seksu to pozniej moga chciec sobie odbic te lata bez seksu i go uprawiac z kim popadnie

Gość gość
Im pozniej to zrobi tym wieksza szansa ze zrobi z ta jedyna z ktora spedzi reszte zycia i nie uprawia seksu jak ci *****cze w kazdym zwiazku czy bez zwiazku.

Gość gość
Np. Hugh Hefrner najwiekszy chyba babiarz na swiecie ,czytalam, ze stracil ponoć prawictwo w wieku 22 lat, wiec jednak dosc pozno.

Gość gość
Do dziś Wedlug badan jest wrecz odwrotnie najczesciej zdradzaja ci co zaczeli wczesnie uprawiac sex

Gość gość
13:40- a tam to wcale nie musibyc regula

Gość gość
Do dziś zbyt wcześno zaczął

Gość gość
seks jest jak nauka pisania, czy ktos mowi ze pisanie powinna sie zaczac uczyc w momencie gdy jestem gotowy????? nie!!!!!! kazdy uczy sie pisania w tym samym czasie inaczej nie moglby funkcjonowac w spoleczenstwie, i tak jest z seksem ci co nie nuczyli sie go wczesniej maja problemy, kompleksy, maja pretensje do kobiet ze one maily kogos sa ataki zdrady itd. A tak np kazdy w wieku 18 lat ma w szkole nauke seksu i np obowiazkowe lekcje praktyczne i ma to za soba i robi to normalnie ,bez krepacji seks powinien byc tak samo promowany jak nauka pisania, i nie powinno byc tu tabu

Gość gość
A ja myślę, ze jak najwcześniej ;) Po co sie pozbawiac takiej przyjemnosci ? Ja tam zamierzam korzystac z zycia i seksu nie bede sobie odmawiac

Gość gość
Kobiety pragna roochaczy wiec.mezczyzni powinni szybko uprawiac seks natomiast.mezczyzni pragna porzadnych kobiet wiec kobiety nie powinny byc rozwiazle i robic to po slubie co jest.row.iez korzystne dla kobiet. Dzis mamy pelno przelecianych kobiet z.dziecmi ale nie.majacymi meza.

Gość gość
Seks tylko po ślubie i to po Bożemu.

Gość gość
Zgadzam sie z.autorka tematu ja od 18 roku zycia chodze na d****i!

Gość gość
Do dziś z seksem powinno się czekać jak najdłuzej najlepiej po skonczeniu 25 lat ponizej tego wieku mamy do czynienia z patologia

Gość gość
Do dziś kobiety pragna prawiczkow nie chca roochaczy

Gość gość
Mezczyzni dluzej dojrzewaja od kobiet wiec powinni uprawiac sex po skonczeniu 30 lat

Gość gość
Jak najwcześniej, szczególnie gdy jest się brzydką, prostacką i głupią, wtedy robienie lodów będzie jedyną zaletą a jak ważną wg głupich facetów.