Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczna Magdaleno Joanno czy doładujesz mnie serotoniną w każdą noc

Polecane posty

Gość gość

żeby starczyło na cały dzień.

Gość gość
Oprócz czekolady to jeszcze orzechy fasola i kurczaki tak piszą medycy ze to podnosi poziom

Gość gość
mogłabym ;) a ostatnio pisałeś o tym, że jesteś niezbyt poważny jak na swój wiek. W czym to się objawia? możesz podać jakieś przykłady takich niepoważnych, niedojrzałych zachowań?

Gość gość
ja nie pisałem,że jestem niepoważny na swój wiek,ja pisałem,że Agnieszka byłaby dla mnie zbyt poważna życiowo,a czym to się mogłoby objawiać pewnym roztrzepaniem i zakręceniem w przyziemnej egzystencji

Gość gość
np.że nagle muszę sobie zjeść kanapkę z cebulą bo mnie bierze grypa

Gość gość
rozumiem, że taki np. 20-latek to da się jeszcze zrozumieć, że jest trochę niedojrzały, ale mężczyzna w wieku 37 lat? Co oznacza bycie niedojrzałym w tym wieku?

Gość gość
poza tym,że jest lub zajęta,w sposób sprawiający,że głupio byłoby coś mi robić w jej kierunku i że myślę o tobie ,zbyt poważna byłaby,jej się pewna życiowa kariera udała mi nie

Gość gość
nie niedojrzałym,może nawet zbyt dojrzały byłbym,ale ekscentrycznym,specyficznym,ludzie mają różne style bycia,załatwiania jakichś spraw i problemów,i poza tym,że myślę o Magdzie i o świętym spokoju to mój mógłby być dla Agnieszki zbyt specyficzny

Gość gość
już się przekonałem,że są różne style bycia i pojęcia o życiu i nie mówię,że moje są najlepsze,ale nawet niby drobna sprawa,która jakoś powinna być skutecznie uregulowana nagle urasta do nie wiadomo czego

Gość gość
ciężko powiedzieć, Magda pewnie zna Cię lepiej niż Agnieszka, jeśli się widujecie i może nawet sypiacie ze sobą to chyba lepiej się znacie. Agnieszkę widziałeś raz w życiu, więc trudno o tym powiedzieć, żebyście się w ogóle znali. Na podstawie jednego zamienionego ze sobą zdania nie można jeszcze powiedzieć, że się kogoś zna.

Gość gość
mam nosa do ludzi,może nie 100 procentowego,ale chyba niezłego

Gość gość
może widzę więcej niż inni,ale Agnieszka jest zajęta w sposób dla mnie nieosiągalny,i się tu wcina w moje gadki z Magdą

Gość gość
Agnieszka ma umysł ścisły,kierunek studiów wskazuje,że jak komputer,a ja to zakręcony historyk.