Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reżyser_Munk

takie pytanie hipotetyczne mam namawiające do myślenia

Polecane posty

Gość reżyser_Munk

jak sądzicie kobiety i faceci, czy możliwe to jest aby w realu był związek Hermafrodyty i kobiety ? Jak wiadomo, Hermafrodyta posiada 'jedno i drugie' , ma charakter męski i kobiecy, posiada zachowania męskie i żeńskie , zachowuje się jak 'normalny' facet i potrafi się cieszyć ze 'świecidełek' jak typowa kobieta , zaznaczam, Hermafrodyta nie jest żadną lesbijką, nie jest gejem, każdego roku w Polsce i innych krajach liczba urodzin hermafrodyt wynosi ok. 0,4 procenta , wiele Hermafrodyt przechodzi zabiegi korygujące płeć ale nie wszystkie, wiele Hermafrodyt otrzymuje tabletki aby nie powiększać zarostu na brodzie i korygujące hirsutyzm i testosteron , a zatem , jak uważacie, czy możliwy jest związek Hermafrodyty z kobietą, czy raczej Hermafrodyta zwiąże się z facetem aby nie być samotna i chce mieć pewność, że facet obroni Hermafrodytę przy ataku wyrostków , na wszelki wypadek dopowiem, że Hermafrodyta posiada tak zwany organ zwany 'kindybałem' i potrafi tym kindybałem sikać na stojąco oraz 'dogodzić' kobiecie fizjologicznie ale po 'bzykaniu' z Hermafrodytą NIE będzie ciąży ! poproszę o komentarze na ten temat, jest grupa reżyserów w Polsce, która chce zrobić film o Hermafrodytach i każda Wasza uwaga będzie cenna , poznałem w okolicach Warszawy jedną Hermafrodytę , mieliśmy kilka spotkań , sporo mam notatek na ten temat , zawsze silniejsza od chłopaków i mocna psychicznie , prawdopodobnie znacie takie osoby, które istnieją bez 'korekcji' płci, więc być może opowiecie na temat Ich zachowań i osobowości oraz charakteru, film o takich osobach i na podstawie Ich opowieści może i ma szansę aby zdobyć nawet Oskara , namawiam do zwierzeń .

Gość gość
w tajlandii ich pełno uważaj na dziewczyny co mają 3 kończyny

Gość Ja_Dyzio
w Tajlandii są tak zwane 'przerobione' dzięki medycynie , w wielu krajach takie 'przerobione' są szanowane i nawet uznawane jako 'święte' a zadałem pytanie o naturalne Hermafrodyty , które się urodziły w Polsce jako Hermafrodyty i mają 'jedno i drugie' , zaznaczam, kilka stuleci temu Hermafrodytom budowano pomniki z kamienia !

Gość gość
To zależy kim sie czuje wewnętrznie .

Gość Ja_Dyzio
gość dziś To zależy kim sie czuje wewnętrznie . xx chyba jednak nie rozumiesz tematu. - miałem do czynienia z prawdziwą Hermafrodytą, jestem facetem (hetero) i była taka sytuacja, że przytuliłem się prawdziwej i dorosłej Hermafrodyty , wiedziałem o tym, że jest Hermafrodytą, która tego dnia była w sukience i szpilkach na nogach , to było święto, zwykle śmigała w zwykłych dżinsach i jakiś botkach płaskich , po przytuleniu do Hermafrodyty poczułem, że jej 'kindybał' normalnie stanął jak drut przy mnie , przemilczaliśmy w czasie objęcia się kilka minut , poczekałem chwilę aż emocje znikną i kindybała schowa do swojej pochwy , przez chwilę zachowywała się jak kobieta, po chwili emocji zobaczyłem w jej zachowaniu typowego faceta z osobowością mordercy , w sukience wyglądała bardzo kobieco i jak kobieta, w spodniach wygląd był na typowego faceta, widziałem - ma jedno i drugie ale nie robiłem z tego powodu żadnego 'szumu' , ciekawie się Hermafrodyta zachowywała wśród kobiet ale to inny temat !

Gość Ja_Dyzio
nie zmyślam , mam namiary do Hermafrodyty , tak myślę, że na temat swojej 'płci' zechce porozmawiać i poznać inne osoby z tym problemem a w Polsce jest prawdopodobnie ok. 300 - 400 OSÓB żyjących , którzy się urodzili jako Hermafrodyta