Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do osob mieszkajacych same czy chce wam sie gotowac i przygotowywac jedzenie?

Polecane posty

Gość gość
teraz jest tyle dobrego domowego gotowego jedzenia.... w niedzielę upichcę obiad, a tak to nie bardzo mi się chce czasem ogarnę jakaś z******tą zupke, uwielbiam pomidorówke , zurek i barszcz ukraiński, to akurat gotuję z przyjemnoscią..... poza tym, gotowanie dla jednej osoby wychodzi drogo

Gość Ja_Dyzio
zupa na 2 - 3 dni musi być, powiedzmy pieczarkowa albo jarzynowa lub rosół , rosół to podstawa , wrzucam kilka 'pałek' kurzęcych lub podudzie i niech się gotuje nawet dwie godziny , wybieram 'fusy' z garnka i dorzucam warzywa, dodaję makaron i mam zupę albo najprościej, dwie kostki wrzucam 'magi' do wody zagotowanej i za kilka minut mieszankę warzywną HORTEX , 20 minut gotowania, dodaję makaron i mam zupę , trochę przyprawy

Gość Carycka
Nie chce mi sie gotowac p.o. pracy, wiec przygotowuje posilek na dwa dni I przychodzac z pracy odgrzewam. Wole sama ugotowac, zdrowo, z wybranych przez mnie produktow

Gość gość
lubię dla siebie pichcić, nic wyszukanego to na co mam ochotę.

Gość gość
ja gotuje sam ale robie obiady na 2-3 dni i jem naprzemiennie, np. Dzis ugotowalem sobie krupnik, mam jeszcze dwie porcje, wlewam sobie do sloika na goraca, zamykam pod folie nawet nie musze zagotowywac jak wystygna wstawiam do lodowki, jutro sobie robie watrobke drobiowa z cebulka w sosie z ziemniaczkami, polowe sobie zostawie w malym garneczku i bede mial na wtorek a na poniedzialek bedzie znow krupnik, potem na srode i piatek jakis innny obiad i na czwartek i sobote jakis inny

Teraz, zimą gotuję zupy, ale często idę na łatwiznę. Jak nie mam gotowego bulionu np. na pomidorową, albo krupnik to sięgam po gotowy od Krakusa, to zdrowe i sprytne rozwiązanie.

Gość gość
Tak, gotuję na parę dni choć nie jakieś skomplikowane potrawy, ale po prostu wolę wrzucić na wrzątek np. brokuły do obiadu niż kupować gotową surówkę. W gotowych produktach jest jak dla mnie za dużo przypraw.

Gość gość
Nie, nie chce mi się. Nie znoszę gotować. Ale gotuje, tak na dwa dni ;) Dziś schabowe, surówka z kapusty kiszonej i sałatka grecka. Jestem facetem...

Gość gość
Nie gotuje. Obiady zamawiam w restauracjach. Śniadania to jakaś kanapka a kolacji zwykle nie jem, ew. jogrut. Przymierzam się do diety pudełkowej.

Gość gość
Nie gotuję. Zamówienie obiadu w mojej miejscowości to koszt 12-15 zł a wybór jest duży i jedzenie pyszne więc sama bym więcej wydawała na składniki albo musiała jeść przez 2-3 dni to samo.

Gość figo89
Ja lubię gotować, ale raczej jakieś rzeczy na szybko. Jem sporo zup. Teraz odkryłem super szybki patent. Przygotowuję zupy na bazie bulionu drobiowego Krakus. Oszczędzam sporo czasu, a jem smacznie i zdrowo.

Gość gość
WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!! WYPERIDALAJ kuuuuvrwo ze spamem góownusa!!!