Gość gość Napisano Październik 21, 2017 Dobry dentysta warszawa, najlepiej Śródmieście, co polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Borowkova Napisano Czerwiec 26, 2018 Na pograniczu Bielan i Żoliborza jest świetny gabinet Ratyńscy dental Clinic . Raz, że ladny wygląd, dwa dobrzy dentyści/. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 4, 2018 Ja słyszałam wiele dobrego o https://fachowydentysta.pl/ z Bemowa :) Podobno świetny fachowiec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2018 Ja polecam stomatologów z grupy Lux Med. Mając u nich pakiet medyczny można dokupić sobie pakiet stomatologiczny Komfort. Za niewielkie pieniądze mamy kompleksową opiekę w jednym miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2018 Spróbuj w Eurodental. Moja koleżanka korzysta z ich usług i jest bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Kowalska Napisano Listopad 5, 2018 Ja też mogę polecić Eurodental - przemiła atmosfera, stomatolodzy to sami profesjonaliści i nigdy nie ma mowy o bólu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2018 W Eurodental na Nowowiejskiej, doktor Agnieszka Sicińska. Robiłam u doktor zabieg implantologiczno protetyczny. Polecam, bardzo miły i rzetelny lekarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kolima Napisano Listopad 17, 2018 ja akurat zadowolona jestem ze Stomatologii dr Cichonia. Bardzo fajny, przyjazny gabinet. nie mogłam sobie wymarzyć lepszego dentysty - ma bardzo przyjazne podejście do pacjenta! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hubnerka Napisano Luty 6, 2019 Kogo polecacie ? szukam dobrego i w miarę szybko potrzebuje wizytę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wer Napisano Luty 6, 2019 Jeśli chodzi o Warszawę dobre opinie słyszałam o Eurodental. Pracują tam fachowcy z dużym doświadczeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusika 0 Napisano Luty 24, 2019 Ja jednak jestem panikarą co do leczenia zębów i szczerze mówiąc jak trafię na stomatologa godnego zaufania to już jego się trzymam kurczowo. I tak trafiłam jakiś rok temu do Centrum Demed i nie mam zamiaru zmieniać miejsca. Pełen komfort i luz! Bardzo jestem zadowolona z tego miejsca! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bolis Napisano Marzec 19, 2019 Dla mnie leczenie wlasnie u nich - w Demedzie to pełen komfort i bezpieczeństwo, że wszystkie ubytki będą dobrze i bezboleśnie wyleczone. Dla mnie to mega plus. Jestem zadowolona z ich opieki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Piotr Napisano Marzec 22, 2019 Ja polecam Varsovia Dental. W śródmieściu właśnie, przy ulicy Wspólnej. Bardzo dobrzy specjaliści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kassola Napisano Kwiecień 16, 2019 W Warszawie leczę zęby w Centrum Demed – można naprawdę kompleksowo się wyleczyć i w komfortowych warunkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kubala11 Napisano Czerwiec 4, 2019 Bardzo dobry stomatolog jest w Cinis med, to co prawa Wilanów, ale jest parking, więc można samochodem podjechać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Werka Napisano Czerwiec 9, 2019 W Warszawie polecam Eurodental. Świetni fachowcy, z dużym doświadczeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Minna Napisano Czerwiec 12, 2019 Ja leczę żeby w centrum Demed – moim zdaniem całkiem fajna klinika, kompleksowo wszystko można załatwić, wyeczyć w miłej atmosferze. Dla mnie to super rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nattiii Napisano Czerwiec 17, 2019 Ja polecam stomatologów z Lux Med. Mam u nich pakiet stomatologiczny i jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Somik Napisano Październik 29, 2019 ja chodze do Centrum Demed i szczerze mówiąc bardzo dobra jest tam opieka. Cieszę się ze trafiłam tam bo wszystko można w jednym miejscu załatwić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kleo98 Napisano Listopad 25, 2019 Jeśli boicie się dentystów tak jak ja polecam iść do doktor Karoliny Mieleckiej na warsawskim ursynowie przy ul. Eugeniusza Romera 4b Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zigas 0 Napisano Luty 12, 2020 W Centrum Demed leczę zęby całej rodziny! i szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona z tego leczenia. Dokłanie, bezbolesnie i na prawdę w przyjaznej atmosferze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jenny28 2 Napisano Czerwiec 21, 2020 W Warszawie mogę polecić gabinety stomatologiczne Lux Med. Nowoczesny sprzęt, szeroka oferta usług i dentyści z dużym doświadczeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mitta 0 Napisano Lipiec 19, 2020 ja w Wawie chodziłam do Centrum Demed i szczerze mówiąc bardzo jestem zadowolona z opieki. Fajnie wyleczyli, dokładnie i bez bólu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lena_km 2 Napisano Styczeń 31, 2021 My całą rodziną chodzimy do stomatologów z Eurodental. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lemontree 0 Napisano Październik 22, 2021 Bardzo polecam Demed, szybko przyjęto mnie na wizytę z bólem. Zarówno Pani dentystka jak i Pani w rejestracji były bardzo miłe i pomocne. Na pewno w razie problemów z zębami będę tam wracać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach