Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem za niski żeby mieć dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

Jestem za niski dlatego nie mam powodzenia i jestem sam mam 175 cm wzrostu to dla mnie za mało czuje się przy innych mały co z tego ze ważę 70 kg chciałbym chociaż te 185 a nie być o wzroście tak wielu kobiet

Gość gość
najważniejsza jest ta druga długość czyli długość wacława, ile masz prawiczku długości w męskości?

Gość gość
ja jestem o 1 cm wyższy od ciebie. Nie miałem na to wpływu, nie moja wina że akurat tyle urosłem. Jeśli komuś mój wzrost jest problemem, zaczynam gardzić tą osobą.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego kobiety odrzucaja mezczyzn tylko przez wzrost bo ma 175 a nie 185,przeciez to smieszne i zalosne.Im dluzej zyje tym bardziej stwierdzam ze to istoty zbyt glupie i plytkie oraz trzeba wiekszosc z nich omijac szerokim lukiem.

Gość gość
Znam niższych co mają dziewczyny, albo żony. No ale skoro swoją samotność tłumaczysz sobie wzrostem 175cm to okej tłumacz sobie dalej.

Gość gość
17 cm to faktycznie krasnal:( polewaj go codziennie wrzątkiem to ci urośnie

Gość gość
Nie przesadzaj, wzrost to Twoja wymówka. Ja sam mam 170 zm wzrostu i wyższą partnerkę, jeśli nie masz nic innego do zaoferowania to wzrost będzie Twoim kompleksem. Trzeba nadrabiać czymś innym ;)

Gość gość
Nikt nie jest idealny poza tym uroda przemija ale jeśli chodzi o wzrost to dużo dziewczyn/kobiet ma 175 cm a powyżej 185 jest ich znacznie mniej dlatego wola wyższych i taka jest prawda

Gość gość
Ku....a ja mam 164 i baby za mną szaleją ogarnij się ziom

Gość gość
175 to normalny wzrost u mężczyzny. Przyjmij do wiadomości, że to nie z powodu wzrostu nie masz powodzenia.

Gość gość
A mój facet ma 170 i jest cudowny :-) 175 to jest przeciętnie. Nie masz innych problemów ?

Gość gość
Rzaden wzrost nie przekreśla niczyich szans na dziewczyne.

Gość gość
nawet prezes może mieć dziewczyne, Pawłowicz chyba prezesowi nie odmówi fiki miki

Gość gość
Tak się składa że to nie są jakieś wymyślone poglądy tylko mam takie doświadczenie w życiu i wzrost dużo mówi o człowieku na pierwszy rzut oka

Gość gość
Urodziłeś sie w hoojowych czasach . Ja mam 173 cm i zawsze byłem normalnego wzrostu . Moze teraz ta młodzież tak wariuje na punkcie koszykarzy .

Gość gość
No niby normalny jakoś łóżko 2 metrowe całe zajmuje xd ale i tak kobiety wola te 10 cm więcej tak ich psychika działa czyli stereotypy postrzegania wielkości śmieszne ale prawdziwe