Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

dlaczego mezczyznom nie zalezy dzis na milosci i zwiazku?

Polecane posty

Gość gość
bo baby swą rządzą rosejbały sens wartości jaką jest rodzina związek miłość gonią za ideałem który same roz eba ły

no co Ty nie powiesz ja myślę że to jedyne w obecnych czasach istoty ktore moga jeszcze cos naprawic jak na ten marny gatunek nie mozna juz liczyc wcale, chocby patrzac na to co sie dzieje na Zachdozie i jak wygladaja dzis ci 'mezczyzni' ktrzy zadnych wartosci, wyzszych ideii, tylko poroochac

Gość gość
Jesteś w błędzie, są też faci,ktorzy chcieli by kochać, ale trafiają na zaklamane zolzy i wtedy pocieszenia szukają w %.

Gość Ola co szukala milosci
mnie tez niejeden wyroochal

Gość gość
panny na zachodzie też dają wsadzać wszystkim po kolei i w każdą dziurę.

Gość gość
Dobrze mówisz zwale ci konika za to .

Gość gość
są tacy który pragną stabilizacji i ulożyć sobie życie, założyć rodzinę ale największym problemem jest spotkanie odpowiedniej połówki, bo ta z monopolowego czysta na jeden wieczór tylko starcza

Gość gość
Prawda jest taka faceci po prostu dostosowali sie do poziomu wspolczesnych kobiet czyle byle gdzie z bylekim bo fajnie wyglada. Jak to sie mowi jak suka nie da to pies nie wezmie wiec o czym mowa. Choc i tak najbardziej rozwalaja mnie wlasnie ta walniete wariatki co wygaduja o romantycznosci idealach wartosciach i konczy sie na tym ze maja jakies nieslubne dziecko z ojcem kolejnej trojki dzieciorow. I tak waslnie umarl romantyzm.

Gość gośćmamwielkieidealy
komu umarło to umarło,niektórzy dostali co chcieli a nawet wiecej

Gość gość
Rozwiazlosc kobiet psuje mezczyzn. Dzisiejsze kobiety przejely wszystkie najgorsze wady mezczyzn tj agresja, rozwiazlosc, sklonnosc do alkoholu itp. zatracily kobieca delikatnosc, godnosc, staly sie tworem kobieto-podobnym z najgorszymi meskimi wadami. Mezczyzni chcacy milosci i rodziny coraz czesciej rezygnuja z jakichkolwiek relacji z kobietami tzw. Mezczyzni uciekajacy od kobiet. Mowiac krotko: chcialyscie moc uprawiac seks od tak to macie co chcialyscie a teraz ponosicie tego konsekwencje.

Gość gość
Rozwiazlosc kobiet psuje mezczyzn. Dzisiejsze kobiety przejely wszystkie najgorsze wady mezczyzn tj agresja, rozwiazlosc, sklonnosc do alkoholu itp. zatracily kobieca delikatnosc, godnosc, staly sie tworem kobieto-podobnym z najgorszymi meskimi wadami. Mezczyzni chcacy milosci i rodziny coraz czesciej rezygnuja z jakichkolwiek relacji z kobietami tzw. Mezczyzni uciekajacy od kobiet. Mowiac krotko: chcialyscie moc uprawiac seks od tak to macie co chcialyscie a teraz ponosicie tego konsekwencje.

Gość Carycka
Po do faceci maja sie angazowac skoro wszystko czego chca to maja od przypadkowych albo naiwnych kobiet.