Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szry

Jestem 34 letnim prawiczkiem

Polecane posty

Gość szry

nigdy nie zamoczylem kija

Gość gość
Musisz być mało inteligentny i brzydki

Gość szry
o, widze ktos sie podszywa, ale w sumie to standart - za glupie bydle na dyskusje, zbyt prymitywne nawet na to, zeby sprowadzic do swojego poziomu trolowania, wiec jedyne co moze zrobic to sie podszywac:D ciekawy w sumie jest ten wrecz zabobonny strach, przed przyznaniem sie do podszywu, latwo zrobic, ale ciezko sie przyznac kim sie jest w oryginale, ot, podwojne standarty. stawiam na to ze to jakas baba, typowa hipokryzja i frustracja macicy w sposobie w ktorym probuje sie kogos oczernic:D

Gość Mag34
Witaj w klubie starych prawiczków! Również mam 34 lata i nigdy nie zamoczyłem. Teraz to już mam gdzieś baby. C***j im w ucho i kotwicę w plecy.

Gość gość
ty wiesz chociaż co to znaczy podszywać się? A tak poza tym to są gorsze nieszczęścia, a seks jest w dużej mierze przereklamowany. To nie powinno determinować Twojego życia. Poza tym prawictwo to temat raczej męski i jeśli szukasz porady to wybrałeś nieodpowiednie forum.

Gość gość
Droga autorko, po wpisie widac ze nie rozumiejac wyrazenia "podszywac sie" pytasz sie innych czy je rozumieja... no najwyrazniej tak, w przeciwienstwie do ciebie. Chyba ze chcesz tylko sobie potrolic? Nie masz innych spraw w zyciu, ze trolowanie stalo sie twoim priorytetem? Moze przejdz na 4chan, tu nie miejsce dla takich jak ty, tam rob z siebie krolowa internetu.