Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomaszów Lubelski

SZUKAM KOBIETY DO MIŁOŚCI

Polecane posty

Gość Tomaszów Lubelski

Witam wszystkie kobiety. Jestem 35 letnim kawalerem bez dzieci. Jestem osobą, z którą można porozmawiać o wszystkim i o niczym, pożartować. Uwielbiam sport, muzykę, spacery przy zachodzie słońca, wspólne gotowanie czy wyjazdy. Szukam tu normalnej kobiety do stworzenia stałego stabilnego związku, która pokocha mnie takiego jakim jestem. Zaakceptuje moje wady i zalety! Nie szukam tu kobiety do przelotnych znajomości. Chce kobietę z którą można wyjść na spacer, zakupy, wyjechać gdzieś we dwoje lub we troje jeżeli masz dziecko lub pójść do restauracji. Charakter mam jaki mam ale serce mam dobre i ciepłe do pokochania! Może to zranione serce Ciebie pokocha a Ty też pokochasz to serce? Może ktoś w końcu rozjaśni ten moj świat samotności i ciemności? Nie szukam tu przygód ani S. . u! Czy jakaś kobieta potrafi rozjaśnić ten ciemny ponury świat pełen samotności i ciemności. Chcesz mnie poznać? Może to właśnie siebie szukamy? Może Ty właśnie zmienisz ten świat i weźmiesz kredki i pomalujesz świat na inne kolory? A tak poważnie… to facet z charakterem, inteligentny, wykształcony, przebojowy, niezależny, sprytny, z pasją, ciekawy świata. Wiem czego chcę od życia i twardo stąpam po ziemi. Znalezienie odpowiedzialnej kobiety nie zawsze jest łatwe ale jeśli masz w sobie "TO COŚ" :), jesteś wolna, zadbana, ciekawą kobietą intrygująca intelektna, ale i gorącym temperamentem być może warto abyśmy się poznali i stworzyli związek?

Gość gość
A jak już znajdziesz taką to odtrącisz.

Gość gość
nie odtrące szukam na całe życie

Gość gość
szukasz, a potem okazuje się, że kolejnej naiwnej. ;) jestem taka jak Ty, ale starsza i wiem, że aby spotkać odpowiednią dla siebie osobę nie warto pisać o tych pragnieniach na forach, sympatiach (i innych dziadostwach) ale uczestniczyć w życiu, żyć swoimi sprawami. ja swoją miłości spotkałam nie walcząc o nią, nie szukając..miłość spotkasz tylko w realnym życiu. życzę ci tego aby była, tak jak moja odwzajemniona i szczera. pozdrawiam 🖐️

Gość gość
tylko że na żywo jest też ciężko poznać jak się już nie chodzi mi imprezy zabawy bo się nie ma na to czasu

Gość gość
a po drugie każdy mówi że po 30 roku życia jest już ciężko kogoś poznać a tym bardziej 35 lat ja widzie też po tych ludziach co szukają po 30 roku życia że jest ciężko

Gość gość
i nie szukam żadnej naiwnej tylko szukam miłości na całe życie rozumiesz

Gość gość
tak się mówi :) a co, jeśli się zestarzeje? wybierzesz nowszy model? niektórzy mężczyźni uważają, że z jedną nie da się zestarzeć bo to obciach w dzisiejszych czasach, no i moda na szybkie, łatwe kontakty seksualne bez zapewnień o przyszłości. ze świecą szukać i w stogu siana takiego, który pokocha z wzajemnością, i nie zostawi przy lada okazji (bo przecież tych niemało, i po co się użerać z jedną :D). stare kino minęło, romantyzm umarł, a klimat jest taki, jak widać :D

Gość gość
parafrazując słowa znanego poety" "dziś piękność twą w całej ozdobie widzę, i opisuję bo tęsknię po tobie", a jutro nie spojrzę na cię więcej, nie zatęsknię sobie bo inne, młode, jędrne - są dla mnie jak zdrowie! amen! 🖐️

Gość gość
ja szukam miłości na całe życie nie każdy jest taki jak myślisz jak pchasz wszystkich to tego samego worka to twój problem

Gość gość
A jakie masz kolory tych kredek? Ja mam żółty jak słońce, niebieski jak niebo i zielony jak nadzieja ;)

Gość gość
12:01 -daj Boże znajdziesz.. ;)twoim problemem jest "na całe życie" bowiem, nie ma takiej opcji - jak nie rozstanie, to śmierć któregoś rozdzieli :P