Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałem wczoraj dobrze ubraną klęcząca kobiete z kartką"Jestem głodna"

Polecane posty

Gość gość

Normalna z wyglądu, czysta, widać, że nie pijaczka. klęczała w tłumie ludzi przed dworcem i miała kartkę z wielkim napisem"Jestem głodna, proszę o pomoc" Szkoda mi się jej zrobiło i uważam, że trzeba mieć dużo odwagi, aby posunąć się do takiego kroku...

Gość gość
Kobieta[ wstrętna przekupna baba] zrobiła prowokację, na pewno na zamówienie tej zjepanej opozycji, że niby w polsce są ludzie, którzy nie mają na jedzenie. Kopnąć w doopę trzeba było albo przycisnąć do ziemi, zaraz by wyśpiewała na czyje zamówienie zrobiłą ten teatr. PS. Głodny zawsze otrzyma pomoc od dobrych ludzi ale nie ohydny prowokator.

Gość gość
gdyby była pijaczka to by mogła isc do mopsu by jej pomogli a ze nie jest pijaczka to jej nie pomogą , bo pijak to chory człowiek i dla tego mops pomaga takim ludziom

Gość gość
Pewnie to była rezydentka pobliskiego spzitala

Gość gość
wydało mi się to podejrzane i przez chwilę nawet pomyślałem, że ona bierze udział w jakimś przedsiewzięciu, że jest np zakonnicą lub cos takiego i jakby swoja pok****się poniża oddając siebie i swoje życie bliżej boga. Uwiercie, że na żebraczkę to ona nie wyglądała, a żeby uklęknać w tłumie ludzi, to trzeba być na prawde zdesperowanym...

Gość gość
idź już człowieku zrób coś pozytecznego np. umyj gary matce, posprzątaj swój pokój, wyczyść zęby, a nie pitolisz głupoty z rana

Gość gość
gość dziś Pewnie to była rezydentka pobliskiego spzitala :D dzięki za poprawe humoru

Gość gość
przecież w szpitalach dobrze karmią