Gość gość Napisano Październik 22, 2017 Chłopaki opalanie się publicznie w stringach i czy nosicie stringi na basen czy do aquaparku. lubicie ten biały ślad który zostaje po opalaniu w stringach nie wstydzicie się go pokazywać w szatni na basenie czy pod prysznicem .ile miejlicie lat jak zaczęliście nosić stringi. Teraz o mnie mam 25 lat stringi zacząłem nosić jak byłem w 6 kl podstawówki pierwszymi stringami były damskie stringi z brawo gerls które nosiłem jak często się dało oczywiście prałem je ręcznie nosiłem do szkoły i nawet jak miałem wf bardzo spodobały mi się stringi i chciałem nosić tylko taką bieliznę a że nie miałem pojęcia że istnieją stringi męskie więc postanowiłem na każdy dzień tygodnia kupić stringi damskie żebym mógł nosić stringi cały czas . Pani w sklepie dziwnie patrzyła na mnie gdy poprosiłam o stringi które będą pasowały na mnie ale pokazała mi odpowienie rozmiary i kupiłem 6 par . Niektóre były bardziej zabudowany a niektóre składały się z samych cieniutkich gumeczek a niektóre miały z tyłu tylko trójkącik. Tak się zaczęło nosiłem je codziennie bez względu na to czy była to szkoły czy wf czy na wycieczkę czy basen czy na podwórko bawić się z kumplami .jak byłem starszy zacząłem kupować męskie stringi ale w damskich nadal chodziłem .zacząłem chodzić na basen w stringach w wieku 16lat na początku ludzie patrzyli na mnie później olewali mnie . Też w tym wieku może trochę wcześniej 14-15 lat zacząłem też opalać się bez skrępowania przy ludziach w stringach wtedy zauważyłem ten piękny nieopalony trójkącik na mojej pupie bo wtedy mocno mnie przypiekało słońce i uznałem że jest bardzo ładny i chcę go mieć cały czas.od tamtej pory uwielbiam ten ślad i mam taki cały czas .teraz mam 25 noszę stringi codziennie i wszędzie .bez skrępowania opalam się w stringach gdziekolwiek w zimie o ślad dbam na solarium a latem na plaży nad jeziorem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach