Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczął się sezon samobójstw i morderstw, ludzie masowo wariują, nie wytrzymują

Polecane posty

Gość gość

psychicznie, dlatego jedni mordują swoich rodziców a inni sfrustrowani swoim beznadziejnym życiem i depresją idą do centrum handlowego i rżną nożem ludzi, to normalne, frustracja i desperacja, to wina boga bo chce im pomóc tylko rzekomo dał im wolną wolę...no to robią to co uwazaja za słuszne, ahh ta logika religijnych oszołomów, na g****o potrafią powiedziec perfumy haha

Gość gość
Kogo zamordowałeś?

Gość gość
Miało być: Zaczął się sezon samobójstw i morderstw, ludzie masowo wariują, nie wytrzymują psychicznie BO NIE MAJĄ w sercu BOGA

Gość gość
dlatego, że NIE MAJĄ w sercu BOGA jedni mordują swoich rodziców a inni sfrustrowani swoim beznadziejnym życiem i depresją idą do centrum handlowego i rżną nożem ludzi BO NIE MAJĄ w sercu BOGA !!! !!! !!!

Gość gość
Ja też nie mam w sercu boga bo bóg od zawsze ma mnie gdzieś, a nigdy nikogo nie zamordowałam i nie zamierzam. Jak jest mi ciężko to płaczę i myślę o samobójstwie, ale nigdy o zrobieniu komuś krzywdy.

Gość gość
KOGO ZAMORDOWAŁEŚ, ŻE SIĘ TAK USPRAWIEDLIWIASZ?

Gość gość
to NIE JEST normalne, że ktoś uważa, że frustracja i desperacja, to wina BOGA skoro ON CHCE im POMÓC !!!

Gość gość
to do tego z 10:25 -->idź sie wysraj

Gość gość
wyłącz capsa sekciarzu

Gość gość
Ludzie nie ufający BOGU zmyślają sobie, że: "tylko rzekomo dał im wolną wolę...no to robią to co uwazaja za słuszne" - każdy ma wybór pomiędzy DOBREM a złem. DOBRO buduje a zło rujnuje. Wie już o tym każde 6 letnie dziecko !!!

Gość gość
dziecko wie ze boga nie ma dopiero taki wariat jak ty mu zrobi pranie mózgu i zaciągnie przed ołtarz zrobic komunie, zaczadzony umysł na całe zycie, wmawianie grzechu, dotykac fiutka pewnie tez zabraniasz dziecku bo mu włosy na dłoniach urosną ? ty łajzo

Gość gość
No jest ostatnio coś takiego. U mnie w pracy też nagle jakieś babska stały się niemiłe i w ogólnie szkoda gadac... czasem nie mam sily do chamkich ludzi

Gość gość
gość dziś dziecko wie ze Boga nie ma x Nawet jeśli nie wie jeszcze w przedszkoku to i tak rozróżnia dobro od zła :)