Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najważniejsze słowa od faceta dla kobiety to

Polecane posty

Gość gość

jesteś piękna byle były szczere i prawdziwe i nic bardziej was nie nakręca na początku , jak to , bo kobieta przede wszystkim chce być piękna

Gość gość
Chcę byś była ze mną zawsze - to najpiękniejsze słowa jakie może powiedzieć mężczyzna kobiecie, jeśli są szczere.

Gość gość
Popieram poprzednika . Te słowa są najpiękniejsze i najważniejsze.

Gość gość
wszystkie słowa są nic nie warte, tylko CZYNY. zapamiętajcie to.

Gość gość
Od faceta, ktorego kocha, a on ją? To oczywiście słowa kocham cię.. zwłaszcza w pierwszych latach związku. Jesteś piękna to raczej w sypialni + kocham cię, tak to mix bombowy :D P.s. jedno jest pewne, kobiety są próżne :P

Gość gość
na samym początku kobieta musi wiedzieć , że jest piękna dla niego i nic nie jest w tym momencie ważniejsze - od tego się zaczyna

Gość gość
Na samym początku musi, w myśl tego, że nie jest piękne to co piękne, a piękne jest to co się nam podoba ;) a jest to głębsze niż może się wydawać, bo żadna do tego się nie przyzna (no bo jak piękna nie piękna.. ?) ale już to, że się podoba to znak (no bo dla niego ONA jest piękna), że ON może kochać.. no bo czyż można kochać kogoś/coś, kto/co nam się nie podoba?:) Kolejna kwestia jest taka, że kobieta nawet bardzo piękna przestaje taka być, gdy przestaje się jemu podobać (z jakiś względów, ale to tylko w sferze uczucia, bo ogólnie w społeczeństwie może być odbierana jako taka) A znowuż to stwierdzenie "nie piękne, co piękne" w jakim sensie? Bo jeśli coś dla kogoś jest takie, to czy ma to mniejsze znaczenie, bo komuś innemu akurat się nie podoba? Czyli przestaje być piękne czy może nie jest albo nigdy takie nie było.. Czyja "prawda" jest ważniejsza?:)

Gość gość
A dla mnie wcale niekoniecznie. Wiele razy slyszalam te slowa od facetow ktorzy tez chcieli mnie tylko przeleciec... Dla mnie bardziej wartosciowe są slowa, ze jestem dla kogos najwazniejsza, ze chce spedzic ze mna zycie itd. bo to wiecej znaczy. To ze mam urodę to akurat wiem, ale samo to do milosci nie wystarczy

Gość gość
Można powiedzieć wszystko lecz to jacy jesteśmy dla drugiej osoby jest najważniejsze.

Gość gość
Kobiety wolą poniekąd kiedy facet jest o nie zazdrosny to ich irytuje a zarazem miłe uczucie.

Gość gość
przynies kobieto piwo ;)

Gość gość
gdyby była cola to by wolał :O

Gość gość
to wszystko tylko słowa, słowa bez znaczenia

Gość gość
Dokładnie. Zwykła paplanina. Nie pamiętam tego co mówi mój facet bo go nie słucham.

Gość gość
A jeśli mówi Kocham Cię patrząc głęboko w oczy że aż dreszcze nas przechodzą

Gość gość
mówił dużo , poetycznie, wierny był nielicznie. słowa ego łechcą, a chłopy jak zechcą. moje własne "ludowe" przysłowia :D 🖐️

Gość gośćanna
Nigdy nikogo tak nie kochalem jak ciebie wszystko co robie robie dla ciebie kocham cie i dlatego sie z toba ozenilem

Gość gość
Chcę żebyś była ze mną. To jest to, co chciałabym usłyszeć od mojego faceta. Wtedy zrobiłoby się poważnie.

Najważniejsze słowa od faceta dla kobiety to "kupię ci to"