Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co uwazacie o takim zachowaniu mojej bratowej

Polecane posty

Gość gość

Zapowiedziala ze zaprasza nas na swieta ALE zapowiedziala ze chce podzielic gotowanie. To po co zaprasza nas jak i tak musimy nagotowac? Rozmawialam z mama i uznalysmy ze nie pojdziemy, a pojdziemy do drugiej bratowej ktora robi sama.

Gość gość
dodam ze ja nigdy nie gotuje w święta, zawsze mnie ktoś zaprosi to po co mam gotować

Gość gość
podaj maila, gdzie można się zgłosić do pisania prowokacji. Dorobię sobie chętnie, proszę.

Gość gość
Ja tez chętnie dorobię

Gość gość
Wiadomo, że to PROWO, to ta piękna od bratowej :P ale nie zmienia to faktu, że tacy ludzie istnieją! Lałabym!!!!!! Lałabym festttt :/

Gość gość
prowo nie prowo, ale ja mam taką szwagierkę, zawsze usiłuje się wbić gdzieś na jedzenie, co więcej na dodatek jeszcze komentuje np. że było niedoprawione. Nie ogranicza się do Świąt, ona codziennie szuka do kogo by wpaść na sępa i zjeść. Kiedyś jak zadzwoniła do mnie i zapytała co mam na obiad, to mówię że tylko zupę, to ona mówi że nie przyjdzie bo pójdzie do kogośtam, bo tam będą kotlety. Nie uwierzyłabym gdybym tego nie doświadczyła.

Gość gość
Jeśli święta sa dla wielu osób to nawet wypada by kazdy przyniósł cos ... dlaczego ona sama ma sie narobić. I tak po stronie gospodyni leży najwiecej

Gość gość
Pofajdanek podaj mi tez ja chetnie dorobie rowniez i bede lepsza niz ty na 100 procent