Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, umie któraś z Was upiec ambasadora?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że to nie ten dział, ale co tam. Krem wychodzi mi super, ale jak dodaje brzoskwinie, to się warzy. Macie na to jakiś sposób?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja nie mam pojecia co to za ciasto, ale jesli owoce dodaje sie do masy na bazie masla i masa sie warzy, to zwykle jest to spowodowane roznica temperatury. Moze owoce byly np. z lodowki? Jesli nie, to stawialabym ze byly slabo odsaczone. Tak jak mowie- ciasta nigdy nie pieklam, nie lubie ciast z masa, ale czesto pieke torty na zamowienie i to takie moje spostrzezenia ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nigdy nie dawałam brzoskwiń... robisz masę na cukrze i maśle? I to tego dajesz pokrojone brzoskwinie? Mieszasz je ręcznie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jejku uwielbiam ambasadora ale sama nie uemim robić więc ci nie pomogę. Moja mama robi najlepszego na świecie. Chętnie bym kawałek przytuliła ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×