Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurza mnie to, że kobiety w ogóle mnie nie podrywają.

Polecane posty

Gość gość

Że w ogóle nie podchodzą do mnie i nie mówią wprost, że się im podobam, tylko jak już zagadają, to na neutralne tematy... A i tak szybko odpuszczają i nie później już nie zagadują! :O

Gość zero szans bez wyglądu
Musisz być bardzo, bardzo młody skoro takie coś jeszcze cię bulwersuje. Nie masz wyglądu 10/10 to nie wzbudzisz zainteresowania żadnej kobiety bo nawet te przeciętne, ba, nawet brzydota z pryszczami i nadwagą szukają tylko modela do związku. A tak to możesz ściągnąć gwiazdkę z nieba, przenieść górę z Tatr do Krakowa a i tak przegrasz rywalizację z każdym gościem przystojniejszym od ciebie.

Gość gość
Przez to, że kobiety SAME PODRYWAJĄ PATOLI I DAJĄ SIĘ IM PODERWAĆ, nasza rasa niebawem wyginie.

Gość chojera
To podrywajcie, bo tylko oni już podrywają i to skutecznie. A Wy albo nie podrywacie albo sracie w majty ze strachu. Jak takie coś może się udać? Ponadto kobieta nie podrywa tylko przyciąga, daje znaki, bawi się włosami i te inne pierdy.

Gość gość
"To podrywajcie, bo tylko oni już podrywają i to skutecznie." Podrywają skutecznie, bo kobiety DAJĄ SIĘ IM PODRYWAĆ, a dają się im podrywać, bo je tacy kręcą i tyle. "Ponadto kobieta nie podrywa tylko przyciąga, daje znaki, bawi się włosami i te inne pierdy. " To niech zaczną podrywać aktywnie i bezpośrednio.

Gość gość
Jakie te znaki s : pgtechnikoo4@gmail.com