Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ankieta dotycząca metod łagodzenia bólu porodowego

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem studentką 3 roku położnictwa. Piszę pracę na temat metod łagodzenia bólu porodowego. Bardzo bym prosiła Panie o wypełnienie krótkiej ankiety która jest anonimowa, a zebrane wyniki posłużą mi do pisania pracy licencjackiej. Bardzo proszę o poświęcenie chwilki na odpowiedzenie na pytania. Z góry dziękuję za pomoc :) https://www.survio.com/survey/d/Y7E8H0I8E8D6E2M7A

Gość gość
Współczuje takiego zawodu. Nie wiesz co robisz. Za psie pieniądze będziesz robić światek piątek niedziela weekendy święta i nocne dyżury, będziesz babrać się w krwi i ludzkich odchodach a jak pod koniec miesiąca dostaniesz wypłatę to będziesz się czuła gorzej niż jakbyś dostała w pysk.

Gość gość
a ja jok rodzila to mnie rozerwalo na pol i nie stekala a to wsio naturalno i na pole na rabote a teraz to wszystkie takie mimozy jakies bóle, a idźta z tym porod to porod prawie jak sraczka

Gość gość
Bzdura. Piękny zawód jeśli jest z powołania. A na przykład za granicą dużo można zarobić jako położna:) powodzenia autorko :)

Gość gość
21:31 chyba sama nie jesteś położna. Ja byłam i wiem co mówię. A za granica to tez cudów nie zarobi. Więcej zarobi pracownik budowlany niż położna.

Gość gość
21:33 to dobrze,że już nie jesteś bo przez takie jak ty(nikt cię nie zmuszał do tego zawodu)kobiety mają traumy po porodzie.

Gość gość
Za to w tygodniu, kiedy inni w pracy ty będsiesz mieć cały wolny dzień, a z kasą na kontrakcie na swoje wyjdziesz. Powodzenia

Gość gość
Nie rozumiem pytania "Czy zastosowane metody zmniejszyły u Pani odczuwanie bólu i w jakim stopniu od 1-10?" Mam ocenić w jakim stopniu odczuwałam ból po złagodzeniu, czy o ile stopni się zmniejszył? Np. jeśli odpowiem 10, interpretacja będzie taka że ból oceniam na 10, czy że zmniejszył się 10krotnie?

Gość gość
ANALIZA STATYSTYCZNA - SPSS, STATISTICA, RSTUDIO, EXCEL - ANKIETY, BADANIA Oferuję pomoc w analizie statystycznej wyników badań (ankietowych, kwestionariuszowych) do prac magisterskich, licencjackich, prezentacji graficznej, weryfikacji hipotez. Całość odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi. Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 12 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych. Zapraszam gg 4593140 / globmistrz@interia.pl http://analiza-statystyczna.prv.pl/

Gość gość
No właśnie ja też nie rozumiem tych pytań. Zależy jak autorka będzie analizować wyniki. Czy chodzi o to, że przed znieczuleniem bolało na 10, a potem odczuwane bólu spadło do 6? Dla mnie pytanie jest niesprecyzowane, może mieć co najmniej 2 interpretacje i wyniki będą niemiarodajne jeśli autorka tego nie wyjaśni.