Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka123456789

Walczyć o uwagę, czy odejść?

Polecane posty

Gość Anka123456789

W skrócie. Zanmy się 6 miesięcy, wcześniej spedzaliśmy ze sobą mnóstwo czasu, sypialiśmy ze sobą itd. On jest ode mnie 10 lat starszy, jest człowiekiem bardzo zapracowanym, ktory ma duzo na glowie ale zawsze potrafil znalezc czas na telefon, kilka wiadomosci w ciagu dnia, spotkanie. Od miesiąca sie wiele zmieniło. Teraz widzimy się co 5 dni, nie ma telefonów, wymienimy pare zdań w sms, do tego on ma obawy co do 10 lat różnicy miedzy nami, bo boi sie czy bedzie w stanie zatrzymać mnie przy sobie z biegiem lat. Ma jakby kompleks na tym punkcie. Ja już po woli się poddaje, myśle o zakonczeniu tej sytuacji bo jest ona bez sensu. Z jednej strony zastanawiam sie czy jest taki przez obawy, czy jest taki bo wkrada sie rutyna. Doradzcie czy mam walczyc i sie starac dalej o jego uwage, czy po prostu spotkac sie i zakonczyć tą beznadziejną sytuacje i oddać mu wolność. Jest cudownym mężczyzną, wiele dla mnie znaczy, ale nie moge zniesc poczucia że może traci czas na niewałaściwą jego zdaniem kobiete. a tak to wyglada... doradzcie.

Gość gość
Ja bym spróbowała powalczyć. Jeśli Tobie różnica wieku nie przeszkadza, to z jego strony mogą wychodzić kompleksy. Pewnie boi się, że za kilka/kilkanaście lat możesz Go zostawić dla młodszego.

Gość gość
A co jeśli te ciche dni, to olewanie, brak czasu, brak zainteresowania to po prostu wiadomość że nie powinniśmy dalej tego ciągnąć? A ja znów zabiegając o jego uwage tylko pogorsze sytuacje?

Gość gość
Facet zwyczajnie stracił zainteresowanie Tobą. I nie ma co tu dopisywać żadnej ideologii. A jego tłumaczenie się że go zostawisz itp to zwyczajnie ściema. Gdy facetowi zależy tym bardziej by się cieszył że jesteś młodsza.

Gość gość
Zrób mu loda bez tego jestes nic nie warta:D