Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość46789

Mam w środę imieniny i mój mąż na pewno zapomni

Polecane posty

Gość Gość46789

Na początek napisze że u nas w regionie imieniny świętuje się bardziej niż urodziny, daje się większe prezenty itp Rok temu mąż zapomniał, przypomniało mu się jak uslyszal że odbieram telefon z życzeniami. Czuje że w tym roku będzie powtórka. Z nim tak generalnie jest że albo zapomni albo dzień przed szuka jakiegos prezentu który i tak jest na odwal bo nie ma pomysłu a cos kupić trzeba albo kupuje czekoladki wracając z pracy... A ja miesiąc przed myślę o jakimś jego święcie, wychwytuje gdy mówi że o czymś marzy i staram się mu to sprezentowac. Generalnie jest dobrym kochającym mężem ale takie sytuacje są przykre

Gość gość
Nikt nie jest doskonały. Przypomnij mu i chuj. Co się będziesz czaić?

Gość gość
Myślałam żeby przypomnieć a z drugiej strony chyba wolę nic nie mówić i sprawdzić czy będzie pamiętał sam

Gość gość
Nie zachowuj się jak dziecko. Nie jaraj się tym że zapomni, po prostu mąż jest inny niż Ty, nie znaczy że gorszy!!! Najlepiej mu przypomnij i spędzicie miły dzień, a nie już oszukujesz się na fochy!

Gość gość
Ja nie uznaje imienin. Przysiegam ze nie wiem kiedy sa imieniny moich dzieci nawet. Bo co to za swieto ?ze imie jest w kalendarzu? Bez sensu jak dla mnie.

Gość gość
Też nie wiem kiedy syn ma imieniny

Gość gość
Macie rację, przypomnę. Zresztą już po reakcji na przypomnienie będę wiedzieć czy zapomniał czy nie :P A co do tego że nie wiecie kiedy ktoś ma imieniny to rozumiem ale po to napisałam na początku że u nas w regionie to imieniny się świętuje

Gość gość
Ja tam wcześniej zawsze mówię jaki chciałabym prezent. To jest takie przypomnienie a zarazem nie muszę się spodziewać badziewia które będę chciała jak najszybciej wyrzucić. Ostatnio podesłałam mu coś takiego http://nocposlubna.pl/voucher-sesje-zdjeciowa/ i już szykujemy się na wspólną sesję w prezencie. Mam zamiar powiesić kilka naszych pikantnych zdjęć w sypialni ...

Gość gość
Mój to o urodzinach nawet nie pamięta. Jednego roku czekałam tak jak ty i się nie doczekałem, strzelilam Focha i nie odzywalam się 3 dni. On tylko stwierdził ze jestem psychiczna, bo o taka p*****le się nie odzywam. Następnego roku i tak nie pamiętał. Faceci raczej nie przekładają do tego wagi. Chyba ze wtedy gdy chcą zdobyć i zaliczyc dziewczynę, ale nie po ślubie. Dlatego teraz ja miesiąc przed urodzinami zaczynam swoją gadke ze mam niedługo urodziny i ze chciałabym np to albo to. Przypominam mu i nie zachowuje się juz jak sfochowana nastolatka. Uwierz, ze lepiej to skutkuje.

Gość gość
Moj zapomina o wszystkim. Łącznie z rocznica ślubu ktora mamy dziś