Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka Szkoła Nauki Jazdy z Wrocławia

Polecane posty

Gość gość
Najlepsza szkoła!! Wybrałam szkołę jazdy Auto-fun i nie żałuję! Każdy instruktor, który tam pracuje jest kompetentnym, spokojnym, cierpliwym człowiekiem lubiącym żartować. :) Każdy tłumaczy solidnie i prosto. Na jazdach zawsze panowała świetna atmosfera! Nigdy nie byłam spięta, a każda jazda to była czysta przyjemność. Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu państwowego dzięki czemu zdałam za drugim razem, a mój portfel nie ucierpiał. ;) Godziny jazd są dopasowywane pod kursanta, :) Także polecam bardzo!!!

Gość gość
A ja robiłam teorię i praktykę w www.koszela.com.pl i mimo że na początku panicznie bałam się wsiąść za kółko tak skończyło się egzaminem zdanym za pierwszym razem :)

Gość gość
Auto Fan Super szkoła, fantastyczna atmosfera, instruktorzy cierpliwi i wyrozumiali. Po prostu najlepsza!

Gość gość
Najlepsza to Auto-Fan Polecam!Teoria i praktyka za pierwszym. Super instruktorzy, atmosfera również. 15/10 !!

Gość gość
Najlepsza szkoła!! Wybrałam szkołę jazdy Auto Fan i nie żałuję! Każdy instruktor, który tam pracuje jest kompetentnym, spokojnym, cierpliwym człowiekiem lubiącym żartować. :) Każdy tłumaczy solidnie i prosto. Na jazdach zawsze panowała świetna atmosfera! Nigdy nie byłam spięta, a każda jazda to była czysta przyjemność. Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu państwowego dzięki czemu zdałam za pierwszym razem. Godziny jazd są dopasowywane pod kursanta, dzięki wyrozumiałej i sympatycznej Pani :) Także polecam bardzo!!! Szkołę nauki jazdy AUTOFAN

Gość gość
Bardzo dobra szkoła. Świetnie mnie przygotowała do egzaminów państwowych, które zdałem za pierwszym razem;)

Gość gość
Polecam AutoFan, zdałem za pierwszym razem

Gość gość
Prawo jazdy zdane za pierwszym podejściem bez problemu mimo ogromnego strachu przed egzaminem ;)

Gość gość
Serdecznie polecam szkołę jazdy auto fan. Posiada ona miła, sympatyczną i wykwalifikowaną kadrę.

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona z lekcji jazdy w szkole Autofan. Moj instruktor naprawde świetnie przygotował mnie nie tylko do egzaminu ale przede wszystkim do codziennej jazdy.

Gość Jurek L
Jak nauka jazdy to tylko Autofan. Plusem tej szkoły są wykwalifikowani instruktorzy, doskonały plac manewrowy oraz dostosowywanie godzin jazdy indywidualnie do klienta, pozdrawiam:)

Gość Damian N
Tak, zgadzam się Autofan jest najlepszy mają nowoczesne, wygodne samochody, co zapewnia komfort i bezpieczeństwo nauki jazdy:)

Gość Beata O
Tylko Auto Fan zaufałam im i nie żałuję:-)

Gość Eryka P
tak na 100% są najlepsi w swoim zawodzie:-)

Gość Jarek j
Nauka jazdy z Autofan to sama przyjemność , pewność zdanego egzaminu, zdobytych umiejętności oraz bezpieczeństwo,polecam:-)

Gość gość
Auto Fan i żadna inna szkoła jazdy! Sam u nich się uczyłem i bardzo dobrze wspominam ten okres. A teraz jeżdżę zawodowo :D

Gość GOSIA RAWICZ
ZGADZAM SIĘ Z POWYŻSZYMI OPINIAMI, AUTOFAN JEST GODNY POLECENIA ZE WZGLĘDU NA PROFESJONALIZM , SZACUNEK DO KLIENTA ALE RÓWNIEŻ NA CENY JAKIE OFERUJĄ I MOŻLIWOŚĆ PŁACENIA W RATACH PONIEWAŻ NIE każdego PRZECIEŻ STAĆ NA JEDNORAZOWĄ WPŁATĘ.

Gość Mateusz T

Zgadzam się z Panią Gosią Autofan jest na prawdę odpowiednią szkołą dla wszystkich zarówno dla starszych jak i młodszych szacunek dla człowieka największym atutem nie ma się co bać nawet wymagającego instruktora.