Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika994

....

Polecane posty

Gość gość
gowno mnie to obchodzi :)

Gość gość
Jak przyzwyczailas tak masz. Moja córka ma. 3.5 roku i od urodzenia spała w swoim łóżeczku. Głupie te matki niektóre, a potem płacz że dzieciak spać sam nie chce. I jeszcze bujac na rękach. W życiu. Od urodzenia moja mała szła spać o 20 i tak jest do tej pory. Nie wyobrażam sobie tego żeby mi dziecko miało biegać do 2 w nocy.

Gość Monika994
Tylko ze nie które dzieci mają kolki nie wiem czy o tym wiesz, mój synek miał przez 5 miesięcy takie ze przez 10-15 godzin wrzeszczal i zanosil się aż zdarzało mu się stracić przytomność to miałam go zostawić samego w wózku ?

Gość gość
Na kolki są sposoby, dziecko.

No mądrzejsza od lekarzy ... proszę się nie wypowiadać jeśli nie miałaś żadnych problemów z dzieckiem pytanie jest do mam które mają pojęcie na ten temat każde dziecko jest inne żegnam

Gość gość
Każdy ma swoje problemy, z dziećmi ale jak gowniaka wychowalas "na rękach i w wózku" to teraz płacz.

Gość Monika994
Zajmij się swoim s******lonym bachorem idiotko Koniec.

Gość gość
Matka roku. Dziecka też nauczysz takich epitetow? Skoro do obcych tak się odnosi do do dziecka pewnie jeszcze gorzej. Może tobą się powinna opieka społeczna zainteresować? W internecie nikt nie jest anonimowy...

Gość Monika994
Odezwała się nie będziesz mojego dziecka wyzywać od gowniakow a mnie od głupiej matki masz nasrane na mózg i to z tobą jest coś nie tak po choj drazysz temat napisałam że jak masz pojęcia to nie pisz A ty dalej (???)

Gość gość
Gowniak to obraźliwe słowo? Niesadze. I nie nazwałam ciebie głupia, a wszystkie matki które najpierw idą na łatwiznę a potem placza w internecie tak jak ty. Wyraziła swoje zdanie a to chyba nic złego. U ciebie leci epitetet, za epitetem. Nie znasz innych słów? Przy dziecku też tak Mówisz?

Gość gość
Jak ma kolki do dajesz viburcol i espumisan i w ciau godziny jest spokój. Co innego zostawianie dziecka samego, kiedy cierpi a co innego kiedy jest pora na spanie. Moje dzieci tez spia same w swoich lozkach i nie wyobrazam sobie zeby mialy spac ze mna :)

Gość gość
Viburcol przed spaniem i noc przespana. Jak dziecko przyzwyczaisz so spania ze soba, to pozniej bedziesz miec duzy problem z odzwyczajeniem.

Gość gośćkm
Na kolki jest torba foliowa na ryj