Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Hej myszki

Polecane posty

Gość gość
hej nołlajfie przegrany 🖐️

Gość gość
przyjemniej nie zakładam durnych tematów

gość dziś można przez to rozumieć, że żyje na tyle ile potrzeba żeby żyć. To jest Internet, zabawmy się ;)

Gość gość
znów to pierdu pierdu pitu pitu :o

Gość gość
Zabawa owszem, ale z kimś kto ma poczucie humoru. Ty natomiast go nie posiadasz, przemawia przez ciebie pretensjonalność.

Gość 43 cm vv bicepsie
Ty na zawsze pozostaniesz mentalną gòwniarą.Przegrywko.🖐️

43 cm vv bicepsie dziś ała , mam taki wiek, mogę zagrać i gówniare i kogo tylko zechce. Ja z tego wyrosne, gorzej z Tobą. Taki stary a taki głupi i to słownictwo :D dziewczyny to Ty sobie nie znajdziesz ze swoim wieśniackim zachowaniem i wyglądem.

gość dziś ja miałam poczucie humoru, gorzej z innymi. Poza tym poczucie humoru nie ocenia się tylko po słabych żartach o seksie. Helol

Gość 43 cm vv bicepsie
Ja piszę o mentalności, fizycznie to już stara i zużyta dùpa z ciebie.:D Napisz coś o sobie, przyznaj się że tak się zużyłaś że już nawet żaden ruhacz cię nie chce.Zresztą panowie spod monopolowego też.I to cię boli, że nikt w realu nie chce ci poświęcić nawet 5 minut.🖐️

Święty Mnich z Tybetu dziś pracując za granicą miałam stawkę poczwórna. Nawet ponad. Czyli jakieś 5tysiecy na czysto za miesiąc. A pracowałam 5 miesięcy. Oczywiście w tym roku.

43 cm vv bicepsie dziś Twój poziom mnie zadziwia. Zdecyduj się jestem transem, nolifem czy d****a? :D

Gość 43 cm vv bicepsie
Ja nie pisaĺem o żadnym transie, mi to zwisa kim naprawdę jesteś.Możesz byc i różowym słoniem.;) Nie mam zamiaru tracić na jakieś zgadywanki.Koteczku.👄

Święty Mnich z Tybetu dziś mam pytanie, a Ty z czego żyjesz? Dlaczego nie możesz nam wszystkim zdradzić. Jeśli chcesz wiedzieć, to nie, nie zbierałam żadnych truskawek, a nawet gdyby, uwazasz, ze jest to powód do hańby? Czy młody człowiek ma się wstydzić tego, że chce sobie zarobić na swoją przyszłość sam!, bez pomocy rodziców? Masz kompleks niższości człowieku, jeśli tak uważasz. W ten sposób, nigdy nie osiągniesz tego czego pragniesz.z takim przekonaniem.

nie rozumiesz jednej rzeczy, że czasy się zmieniają i era, w której milioner coś znaczy już od dawna mija, dzisiaj miliarderzy mają władzę, a nie milionerzy, już jest ponad 2000 miliarderów, którzy mają około wg forbes 7.67 trylionów dolarów, więc myślisz, że z taką wiedzą ja pójdę zapi3rdalać jak cieć za twoją pensje, dla mnie poniżanie się w pracy za marne grosze to jest powód do hańby.

Gość gość
Zima idzie, to bardzo dobrze że dokarmiacie trolla wrószusie :]

Święty Mnich z Tybetu dziś nie rozumiesz, jeśli ktoś ma już plan, najpierw musi zapracować na jego realizację. Dlatego pracuje, a czy mi wyjdzie zobaczymy. Czy miliarderzy zaczynali od bycia milionerami?

Plan, z planow zazwyczaj nigdy nic nie wychodzi, wiec szykuj sie na porażkę, zresztą ja sobie też mogę planować mając miliard na koncie, o zaplanuje sobie w przyszlym tygodniu wyjazd na narty do wloch na miesiąc, po przyjezdzie z wloch wsiadam w mercedes sls i jade do niemiec, potem pojade do holandii i sie zjaram w mercedesie jedząc wegetariańskiego hamburgera, idąc do pracy nigdy tego nie zrealizuję, a tak to chociaż mogę sobie leżeć w łóżku i myśleć, że może kiedyś się to wydarzy ;). Bo w pracy nie trzeba myśleć. Twoje dzieci już nie będą miały gdzie pracować, bo zastąpią je roboty.

Masz kolejny powód na to żeby stać się miliarderem, ale nie, Ty wolisz, leżeć w łóżku i marzyć.