Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba zrobiłam z siebie idiotkę!

Polecane posty

Gość gość

Znamy się od 2 miesięcy, ale dopiero dwa tygodnie temu zaprosił mnie na pierwszą randkę. W weekend znowu byliśmy na randce, było bardzo fajnie, po kolacji zawiózł mnie do mnie do domu. Głupia spytałam, dlaczego nie zabierze mnie do siebie, a on powiedział, że dlatego, że mnie szanuje. Pocałował mnie w policzek i poszedł. Co może teraz myśleć o mnie? Czy mam jeszcze u niego szansę?

Gość gość
widać jakiś normalny facet się trafił

Gość gość
Wszystko zależy od tego jaki jest chłopak, a z tego, co napisałaś, wynika, że on należy do tych porządniejszych. Dla niego to pewnie jest gafa, i to nawet niemała, ale myślę, że nie koniecznie przesądzająca o zakończeniu Waszej znajomości. Czas pokaże. Możesz też z nim pogadać i wymyślić jakąś wymówkę odnośnie tego, co powiedziałaś.

Gość gość
A ja miałam taką chcicę. Boję się że on woli chłopców. autorka tematu

Gość gość
Dzisiaj odezwał się do mnie normalnie, ale całą noc przez to nie przespałam, bo było mi wstyd, że zepsułam wszystko. Nie odzywałam się, on się odezwał. Ale i tak strasznie mi głupio.

Gość Ja_Dyzio
obstawiam, że porządne bzykanie będzie w miejscu 'neutralnym' a za oknem będzie powiedzmy góra Giewont w tle lub inny Bałtyk !