Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byscie pomysleli o takim zachowaniu mezczyzny?

Polecane posty

Gość gość

Mezczyzna, 33 lat -zamieszcza na swoim profilu fb srednio co tydzien nowe selfie, na ktorym jest widoczny tylko on -gdy randkowalismy i spytalam sie , czy kawalek mnie odprowadzi do domu stwierdzil, nie, nie, bo jutro musi wczesnie wstac -gdy dzwonilam, nigdy sie nie zglaszal, a gdy juz rozmawialismy przez telefon zawsze brzmial bardzo oficialnie, jak profesor - jestesmy w jednym klubie tenisowym, jednego razu gdy jego partner do gry sie spoznial zaczelismy gre razem, po 5 minutach przyszedl ten kolega i sam mimo, ze mnie nie zna (!) chcac byc mily zaproponowal, ze mozemy grac w trojke. Na to ten chlopak z ktorym sie spotykalam, stwierdzil stanowczo, ze nie bo to oni byli umowieni i beda grac w dwojke. Co byscie o nim pomysleli, ze gej albo zajety i sie z tym kryje? czy cos jeszcze innego?

Gość gość
Jest niestety niewychowany ... To, że nie chciał Cie odprowadzić, szczegolnie jesli to byl wieczor i nie chcial z Toba zagrac to bylo jednak nie asertywne, ale nawet troche chamskie, szczegolnie, ze to etap randkowania, wiec powinien sie o Ciebie jednak starac i pokazywac sie z jak najlepszej strony...

Gość gość
A to, ze zmieszcza selfie i brzmi jak profesor to wynika moze z tego, ze jest zapatrzony w siebie.. ale nie znam go wiec, moge to akuart ocenic zle. W kazdym razie jedno jest pewne, ze z tym ,ze nie odprowadzil Cie do domu bo musi sie wyspac i jak tamten kolega zaproponowal wspolna gre, on odmowil tojak dla mnie nieuprzejme wobec Ciebie i facet napewno nie powinien sie tak zachowywac wobec kobiety o ktora sie stara, czy jest juz z nia w zwiazku

Gość gość
Nie ważne co my myślimy. A Ty co o nim myślisz? Podoba Ci sie takie zachowanie u niego?

Gość gość
Dzieki za odpowiedz, tez tak mysle. Dlatego go olalam, bo nie wiedzialam czy taki zwiazek moze dobrze rokowac. Mialam podejrzenie, ze jest gejem lub zajety, byl naprawde przystojny i zadbany, ale jego zachowania budzily moje podejrzenia. Rozmawial ze mna przez tel. tak oficjalnie jakby ktos mogl stac obok. Nie moglam go rozgryzc.

Gość gość
23:49 no wlasnie nie za bardzo mi sie podobaly, bo budzily u mnie podejrzenia. Troche jednak szkoda bylo mi konczyc ta relacje, bo po za tym sie dobrze dogadywalismy. Ale bylam ciekawa zdania osoby postronnej.

Gość gość
Na zywo rozmawial norlanie, tylko przez tel. byl bardzo oficjalny mimo, ze byl u siebie w domu.

Gość gość
to ze bym bardzo oficjalny przez telefon moglo albo wynikaz z etgo ,ze cos tam zatajal przed Toba i faktycznie ktos go mogl posluchac, albo mial taki dziwny nawyk, ze rozmawial tak przez telefon... W kazdym razie to troche dziwne. To robienie selfie sobie samemu moze nie az takie dziwne bo znam facetow, ktorzy tak robia, ale jednak dla mnie osobiscie to troche narcyzm. Bo jeszcze co innego jak kobieta robi sobie sama selfie, to jest bardziej normalne ( choc ja osobiscie wole jak ktos wstawia zdjecia, nawet ladne ale z jakichs podrozy czy wydarzen ,a nie same pozowane selfie) , ale u faceta wydaje mi sie to jakies takie malo meskie. Jak dla mnie to normalne kiedy facet ma jedno zjecie profilowe jakies takie pozowane, a reszta zdjec z nim ejst powiazana z jakimis wydarzeniami z jego zycia np. jakichs jego pasji, sportu, podruzy czy cokolwiek takiego. Ale to tylko moje zdanie;)

Gość gość
23:58 tez to tak widze, zwlaszcza, ze sama mam tam tylko jedno zdjecie. Wydaje mi sie, ze mial zylke narcystyczna i z tym bym mogla jeszcze zyc (swoja droga wygladal naprawde jak model, a jego siostra jak topmodelka, mieli w rodzinie naprawde duzo szczescia jesli chodzi o geny, bo ich rodzice wygladali bardzo niepozornie :) ) ale reszta z jego zachowan budzila moja nieufnosc. Typ trudny do rozgryzienia.

Gość gość
Zreszta teraz ma juz ma od niedawna nowa dziewczyne i teraz to z nia zamieszcza regularnie selfie :p ale nieukrywam, ze chcialabym wiedziec co mu w glowie siedzialo, by na przyszlosc podejmowac lepsze decyzje.