Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zespół lub DJ z Bydgoszczy

Polecane posty

Gość gość
Polecam DJ AKmusic z Bydgoszczy super .daje czadu!prowadzi śmieszne zabawy,nikt się nie nudził.polecam!!!

Gość gość
Zespół AK Music Najwspanialszy zespół, są cudowni, prowadzą przepięknie. Nigdzie nie znajdziecie lepszego zespołu. Gorąco polecam :)

Gość gość
Bawiliśmy się z nimi czyli zespołem AK MUSIC na weselu u joli i Pawła. Zespół superrrrrr polecamy innym naprawdę bez ściemy!!!!!!!!!!Dziękujemy za super zabawę Myślimy że będziemy się bawić wspólnie z wami SERDECZNIE POLECAM

Gość gość
Gorąco polecam zespół AK Music Zespół super

Gość gość
Długo zastanawialiśmy się z mężem nad kilkoma zespołami ale ostatecznie wybór padł na AKmusic i jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi

Gość gość
Jestem pozytywnie zaskoczony impreza na której był AK music

Gość gość
Polecam Pana Adama z AK Music, facet zna się na rzeczy

Gość gość
Facet z AKmusic jest bardzo dobry, grał na weselu u znajomego kilka miesięcy temu i wesele wyszło bardzo fajnie

Gość gość
Jak byłam rok temu na weselu, to grał AK Music u przyjaciela.Rozgrzali gości do czerwoności w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Kulturalni, muzykalni, z dużym repertuarem i bardzo mili. Za rok będą grać u mnie:).

Gość gość
oj kurcze ja też widziałem AK MUSIC w akcji. Powiem szczerze, że nie są gorsi od Boysów, Classic i innych zespołów disco polo, tak więc mieć taką kapele na swoim weselu, to czysta przyjemność!

Gość gość
To i owo jest rewelacyjne! Zawsze w nastrojach, zawsze w chumorze i skorzy do grania. Goście na weselu zadowoleni, repertuar bogaty i każdy miał coś dla siebie. Dla fanów rocka znalazła się Jolka, a dla fanów disco polo Majteczki w kropeczki też były:). Zespół super!

Gość gość
Ak Music. Coś niesamowitego!! Można mieć zespół lub Dj, u nas grał Dj. Superowo!

Gość gość
Bardziej elegancko jest zdecydowanie mieć zespół na weselu. Naprawdę na takich uroczystościach nie warto oszczędzać!! Co Wam moge poradzić?? Skontaktujcie się z To i Owo, a noie będziecie żałować. Da się z nimi dogadać, a wesele prowadzą znakomicie.

Gość gość
odnosząc się do poprzednika, to zależy jaki zespół. Są takie zespoły, na które nie warto spojrzeć nawet. AK Music to jest zespół z Klasą przez duże K. Bardzo muzykalni, bardzo rozśpiewani. Zdecydowanie wiedzą co to dobra, kulturalna zabawa.

Gość gość
Ekstra jest To i Owo! Mają bogaty zasób muzyczny od disco polo po blues, rock. Wykwalifikowani muzycy!

Gość gość
Jak Bydgoszcz, to AK Music. Gościu tak czaruje głosem, że szok! Mają też swoje przeboje. Jest w czym wybierać!

Gość gość
To i Owo - super Band weselny.

Gość gość
Na imprezie firmowej, która odbyła się miesiąc temu był właśnie wspomniany wcześniej Ak Music i jestem pod bardzo dużym wrażeniem tego, co zaprezentował. Warto się z nim skontaktować. Słuchy mówią, że to i dj i jak trzeba to zespół też.

Gość gość
ja jestem z Bydgoszczy. O AK Music bardzo dużo dobrego się słyszy w branży muzycznej.

Gość Paulina

Mam słuch muzyczny,  bo muzyką się zajmuję.bawiłam się przy zespole To i owo i musze przyznać, że każdy kawałek był czyściutko zagrany. Super zespół!

Gość daaria

Uwielbiam AK Music! Dla mnie to najlepszy dj i zespół. bo można zam owić dj lub zespół.

Gość Jacek

Ja widziałem w akcji To i Owo i powiem jedno, że mają naprawdę bogaty repertuar i bardzo fajnie zagrzewają do tańca. Robią krótkie przerwy i nie ma problemu z alkoholem jak to w innych zespołach bywa. Grali świetnie całe wesele i całe poprawiny.

Gość Paweł

a Ja Wam powiem, że w Bydgoszczy to lepszego od AK Music nie ma. Ci ludzie żyją tylko muzyką i do niej stą stworzeni!

Gość maagdaa

AK Music w Bydgoszczy króluje. Z resztą całkiem słusznie!

Gość Bartosz

Bydgoszcz, to AK Music. Na innych  nie ma co patrzeć, bo to partacze są i zwykłe grajki, a AK Musicjest zespołem z klasą.

Gość cesia

Pan Adam Krajewski gra z klasą i pięknie! Podaję kontakt 504 214 807