Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZwykłyNiezwykły

Kobiety jakie są wasze najskrytsze fantazje?

Polecane posty

Gość ZwykłyNiezwykły

Kilka miesięcy temu rozstalem się z kobietą z którą wkroczylem w swiat fetyszu. Zaczęło sie od połyku, przez anal, zabawki (dilda, kulki) aż do strapon (pegging). Szczerze na ulicy ciężko trafic na kogos kto ma takie fantazje. Więc pytanie, jakie Wy macie najdziwniejsze fantazje do ktorych czasami same przed soba nie chcecie sie przyznac i czy uważacie, ze gdyby przyszło co do czego to byście sie na nie odważyły? Poza pytaniem..gdyby Któraś z Was chciała je spełnić. . Jestem zadbanym facetem z dobra pracą i chetnie pogadam o nich, a moze i dojdzie do realizacji. Mail kororowymis malpa gmail kropka com

Gość gość
moja najwieksza fantazja to jeść ciastka i nie tyć.

Gość gość
Marzę o takiej jednej sytuacji. Jestem w pracy i myślę jaki ten dzień będzie dziś dla mnie ciężki i jak bardzo potem nie chce mi się wracać do domu. A tam w domu mąż przygotował dla mnie niespodziankę. Wchodzę a on już czeka i uśmiechając się od progu i mówi do mnie te najcudowniejsze słowa pod słońcem "kochanie, wiem jak ciężki miałaś dzień. Chcę ci sprawić odrobinę przyjemności dlatego dzieci już nakarmiłem, lekcje z nimi odrobiłem, zrobiłem pranie a ty sobie usiądź i resztę wieczoru spędź z książką do której nie możesz zabrać się od miesiąca z powodu braku czasu". Taki tam mój fetysz od kilku miesięcy.

Gość gość
A moją skrytą fantazją jest być pożądaną, tak seksualnie. Normalnie, zwykłym życiu nie mam problemów z facetami. Mam powodzenie , męża, niezły seks w domu. Jednak zdarzyło mi się kiedyś być w miejscu gdzie wszyscy byli tacy seksualni, wyluzowani, mili. I tam poczułam całą siebie. Mogłam się im oddać a oni mnie pragnęli i to jak. To była moja nieświadoma fantazja bo wstydziłam się tego. Teraz robię to co jakiś czas, uprawiam seks grupowy i odlatuję.

Gość DoGość
Do gość powyżej. Jak zorganizowałas sobie sex grupowy? Jakis portal, miejsce?

Gość gość
ja bym chciala na dwa baty. moj maz jednak nie chce o tym slyszec. prawdopodobnie kiedys to zrobie poza malzenstwem po prostu.

Gość ZwykłyNiezwykły
Do gość powyżej. Zaproponuj mężowi zabawki lub kup dildo czy nakladke dla niego na penisa zeby sam Cie mogl brac na dwa, to go otworzy na eksperymenty. . A jesli druga opcjabto jesli jestes 18-40 to mozemy cos pomyśleć wspolnie

Gość gość
Chciałabym aby zerźnąl mnie jakiś facet w dniu kiedy mam okres.

Gość gość
Są tu jakieś panie do 25 lat, z Lublina? Jeśli jest tu taka to zapraszam do rozmowy na mail rider75@interia.pl