Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajna zabawka gra dla 6 latki

Polecane posty

Gość gość
Trochę zbyt ogólne pytanie, w jakim przedziale cenowym, co dziecko lubi? Nie ma uniwersalnych gier czy zabawek "dla sześciolatka", mój skacze z radości jak ma kredki, farbki czy pisaki, uwielbia figurki wszelkiego typu, a np. nie znosi książeczek aktywizujących czy kolorowanek, puzzli w ogóle nie trawi. Z gier nie przepada za najprostszymi planszówkami- typu "odlicz i rusz", ale lubi gry zręcznościowe, logiczne typu blokus, krzeselka, bierki, lubi gry typu tabu, duże i włochate, dobble. Większość jego rówieśników lubi Lego, on też.

Gość gość
5 sekund, albo monopoly junior lub ten dla starszych jeśli umie czytać, ale ja mam synów i to cieszy mojego 7 latka

Gość gość
Pytam ogólnie jakie zabawki i gry lubią wasze dzieci bo chce kupić córce coś nowego ale ona chce świnkę która zjada chamburgery ale czy nie jest już troszkę na ta grę za duża?

Gość gość
nie znam tej zabawki mój 6 latek na przykład upierał się na ferbisia, mimo, iż za duzy na niego dostał rok temu na mikołajki, ale jak to ferbiś, popsuł się po 2 miesiącach i oddaliśmy, to był już 2 ferbiś z wadą, wiec więcej nie kupimy, zresztą i tak je wycofują, bo wadliwe

Gość gość
U nas monopol (normalny) i remiq są na czasie już ponad rok. Syn ma 7 lat.

Gość gość
Właśnie monopoly super gra. sama mam gdzieś na strychu jeszcze swoją z dziecinstwa. heh ale kupie córce ta junior. Widziałam tez na YouTube farmer czy jakoś tak też wygląda na fajna? A co powiecie na operacje? Proszę piszCię jeszcze jakie mają gry zabawki wasze dzieci?

Chodzi Ci może o grę Hasbro Piggy Pop? Bo mnie jakoś to nie porywa. Ale za to wydaje mi się, że dużo ciekawsza może być ta gra, również od Hasbro https://www.al.to/p/204420-gra-dla-malych-dzieci-hasbro-pulapka-na-myszy.html dużo się dzieje podczas gry, jest właśnie od 6 lat i wydaje mi się, że jest bardziej nieprzewidywalna co gwarantuje dłuższe zainteresowanie dziecka :) U nas się sprawdziło :D tak samo jak Super Farmer! Uwielbiamy tę grę :)

Gość dora d
Może z tymi grami to warto jeszcze trochę poczekać, to jednak małe dziecko, no jak są to jeszcze jakieś edukacyjno to ok, niema sprawy. Ja swojej ostatnio kupiłam w jagodowymkocie coś takiego http://www.jagodowykot.pl/shop/zabawki/wozek-dla-lalek-lila/ prawda, że jest uroczy i wiecie co bardzo chętenie się nim bawi a ten nowoczesny wózek poszedł całkowicie juz w odstawkę.

Gość gość
Tak chodzi mi o ta świnkę. Bardzo fajna ta pulapka na myszy.

Gość gość
Klocki lego nic po za tym go nie interesuje. Młodsza córka ma teraz fazę na koniki pony