Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat ostatnio byłam u gine i przepisała mi tabletki antykoncepcyjne, nie powiedziałam, że palę a w ulotce napisane jest, że palić nie wolno bo może dojść do zakrzepicy ale na różnych forach pisano, że u kobiet po 35 roku życia może do tego dojść. Ogólnie nie jestem przekonana do tabletek, boję się, że będą skutki uboczne, np przytycie a tego sobie nie wyobrażam, bo szczupła sylwetka jest dla mnie bardzo ważna + myślę, że mam więcej hormonów męskich niż powinno być, bo mam niektóre objawy. Badania na te hormony dopiero ide zrobić w przyszym tygodniu. Więc moje pytanie: brać tabletki czy nie? I czy będę mogła palić. Jak mówiłam nigdy nie miałam w planach brać tabletek.

Gość gość
Po tym co napisałaś wnioskuje, że nie dorosłaś do brania tabletek. Nie masz pojęcia o niczym, wyedukuj sie bo twój wpis o tym, że boisz się utycia itd.. jest ponizej krytyki. Odwiedz lekarza jeszcze raz i zrob z nim wywiad bo majac 17lat, jestes jeszcze dzieciakiem;)

Gość gość
Odsyłam na youtube na kanał Pink Candy, nie masz pojecia o niczym i chcesz brac hormony? z nimi nie ma zabawy.