Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest podejrzane? Jak myslicie?

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj rano napisał do mnie moj chlopak i zyczyl milego dnia. Pozniej ja mu odpisalam na temtego sms, nie napisał juz nic. Napisałam jeszcze jednego smsa popoludniu, dalej nic nie napisałam. W koncu zapytalam co robi wieczorem i tez nie dostalam odpowiedzi. Dopiero dzisiaj rano mi odpisal ,ze wczoraj wczeniej poszedl spac- ostatniego smsa mu wyslalam przez 22 i ze odczytal mojego smsa dopiero rano :O Wg was z kims sie wczoraj spotkal ? :(

Gość gość
czyli w sumie nie odpisal mi wczoraj na 2 smsmy :O albo 3 , bo jeszcze jeden byl taki co mu odpisalam

Gość gość
Był u innej, tylko tak to można wyjaśnić.;) Było miło:)

Gość gość
Autorko dzisiaj już mnie nic nie zdziwi. Skoro masz intuicję to jej słuchaj bo obudziła się z ręką w nocniku.

Gość gość
Ale to wg was napewno mnie zdradza ? :O powiedzice prosze szczerze co mysliecie bo sie tym martwie...

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak nie zajrzenie w komórkę(chociażby zobaczyć która godzina). Może nie ma nikogo ale dąży do zerwania z Tobą a nie ma odwagi żeby powiedzieć Ci w oczy.

Gość gość
acze nieraz on sam pisze i to czule do mnie, a pozniej sie nie odzywa tak jak wczoraj. I to juz nie pierwszy raz sie tak zdarzylo... Juz nie wiem co mam o tym myslec, niby pozniej sie tlumaczy i przeprasza, nie chce byc za bardzo zaborcza ale juz mnie to martwi

Gość gość
Jesteś zbyt upierdliwa i nachalna , facet ma Cię momentami dosyć dlatego robi przerwy w pisaniu . Osaczyłaś go i chcesz by natychmiast odpisywał na każego sms-a od Ciebie . Jeśłi nadal będziesz tak robić to ucieknie od Ciebie . Daj mu trochę wolnosci !!

Gość gość
11:45 Wracaj do szkoly

Gość gość
ale pieprzenie, jak się chce to się zawsze utrzymuje z tą drugą osobą kontakt i tyle, facetowi widocznie nie zależy na Tobie aż tak bardzo.

Gość gość
11.49 dokładnie, byćmoże spotyka się z Tobą i z inną, akurat mógł się spotkać z inną i,, nie miał czasu" przez pół dnia by odpisać Tobie...

Gość gość
Cos ukrywa niestety, w najlepszym razievpil z kolegami

Gość Skromna Ja
Wczoraj rano napisał do mnie moj chlopak i zyczyl milego dnia. x to niezwykle podejrzane :classic_cool:

Gość gość
Uciekaj dziewczyno, ratuj się! Szukaj kogoś podobnego do siebie, świra co cię będzie rozliczał co do minuty :-D