Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Looking

Najgorsze hobby waszych facetów obecnych byłych głupie!!!

Polecane posty

Gość Looking

Moi byli i obecni faceci to: Gry wideo - kupa kasy 200 300 za grę konsole koszt konsoli nawet 2000 nuda!!!! Drugie głupota to oglądanie męczy potem anime, niestety faceci hetero też oglądają azjatyckie bajki :(

Gość gość
Najgorszy mój przypadek to był kompletny brak zainteresowań u faceta. Nic go nie interesowało. Wolałabym żeby grał w gry i oglądał anime albo zbierał znaczki:P oczywiście wszystko w zdrowych granicach, żeby hobby nie zamieniło się w jakiś nałóg czy obsesję.

Gość Looking
Ja lubię jak facet ma hobby samochody podróże nawet moda ale gry anime i mecze to okropne :( kopnelam już takich w tylek najgorsze typy dla mnie

Gość gość
Moda to dla gejow i bab

Gość gość
Bekał i pierdział jak nosacz sundajski. Taka męska małpa powinna siedzieć w dżungli, może w oborze. Wyszukiwanie na YT obleśnych filmików, gdzie muzycy czy jakieś osobowości telewizyjne bekają i pierdzą. Podpalał pierdy, taka głupia świnia. Nie wiem komu teraz zasmradza życie i szczerze mówiąc niezbyt mnie to obchodzi ☺

Gość gość
Nie wiem czy najgorsze, ale sama grałam ostatnio cały weekend z nim w nową fifę jak sobie kupił w media expercie

Gość fazanterka
moj tez sobie fife sprawil i chyba sie w to wciagam ^^ za tydzien robimy sobie mini turniej :D