Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana33333

PORONIENIE CZY OKRES ????

Polecane posty

Gość zdezorientowana33333

ostatnio pobrykaliśmy trochę bardziej z moim chłopakiem z rana i już wieczorem miałam okres, prawdopodobnie przyśpieszył się o ten dzień-dwa przez poranny seks i nie było by nic w tym dziwnego gdyby nie to, że ten okres był bardzo obfity a przy tym niemal 2 dni brzuch mnie bolał a nawet trochę krzyż co zazwyczaj taki mocniejszy ból brzucha mam przez maksymalnie dzień, inne dni to już ew. taki dyskomfort. Tym razem 3 dnia okresu przeszył mnie znowu ból w podbrzszu kiedy akurat byłam pod prysznicem i dosłownie wypadł ze mnie duży skrzep krwi... nie wiem dokładnie co to było ale wyglądało jak nie pęknięte jajeczko, miało dosyć mocną błonę, lekko podłużny kształt a długośc to z jakieś 3.5 cm , przepiłam to w srodku było cos podłużnego o jasnym kolorze i nie wielkim rozmiarze a wnetrze tego jajeczka było takie dosyc plynne ale jednolitej konsystencji. kolor mocno krwisty czerwony i zastanawiam sie teraz czy to przypadkiem nie było wczesne poronienie.. nigdy przedtem nie wyszło mi nie pęknięte jajeczko, zawsze takie skrzepy krwi jak juz a to było w całości. jak mogę sprawdzić czy to była ciąża? czy test ciążowy powinien wskazać wynik pozytywny jeśli to był już płód?

Gość gość
dowiedz sie najpierw od ktorego tygodnia ciazy jest plod, bo na poczatku jest jedynie ZARODEK.plod chyba gdziesw trzecim miesiau dopiero. a odpowiadajac na twoje pytanie: nie bylo to poronienie a OKRES. bez odbioru.

Gość gość
zrób test skoro cię to męczy ale jakie ma to teraz znaczenie? Zabezpieczaliście się?

Gość gość
To moze być miesniak macicy

Gość gość
Jak moglas widziec jajeczko w calosci ? Normalna ty jestes ? Przeciez to nie kurze jajo

Gość gość
Miałam mocne tyłozgięcie macicy i w trzecim dniu okresu,z mocnym skurczowym bólem "rodziłam"twardy jak mięsień skrzep,zawsze o jednakowym kształcie.Przeszło po 1 /i jedynym/dziecku.