Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem kto może być ojcem mojego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam problem. Ostatnią miesiączkę miałam ok. 10 maja, ale nie pamiętam dokładnie czy to było tego dnia-jak na złość zawsze wiedziałam a tym razem zapomniałam zapisać :/ miesiączki trwały u mnie zawsze jakieś 5 dni a cykl ok. 28. Sytuacja wygląda tak, że mój narzeczony zostawił mnie po 5 latach związku i bardzo to przeżywałam w końcu poznałam kogoś i 22 maja doszło do zbliżenia, ale wyglądało to tak, że w sumie nie wyszło bo tylko 'wsadził', machnął kilka razy i na tym koniec. Następnego dnia mój kochany dowiedział się, że z kimś się spotykał i zdał sobie sprawę, że nie może beze mnie żyć i 24 maja kochaliśmy się, bez zabezpieczenia i skończył we mnie. 13 czerwca dowiedziałam się, że jestem w ciąży i teraz nie wiem z kim ;( niby bardziej logiczne wydaje się, że z narzeczonym z tym, że kochaliśmy się bez zabezpieczenia ładnych kilka miesięcy a jak tylko doszło do czegoś z innym to akurat jestem w ciąży. Niby nie było we mnie jego spermy, ale podobno w wydzielinie z penisa też są plemniki. Nie wiem co o tym myśleć. Wiem, że odpowiedź na moje pytanie może mi dać tylko test DNA, ale chciałabym znać zdanie innych kobiet.... jestem załamana faktem, że to się tak potoczyło. Myślałam, że to koniec, kocham go nad życie, myślałam,że inny pozwoli mi zapomnieć, ale nie potrafiłam tego zrobić z innym dlatego nie doszło do końca stosunku. No i co ja mam myśleć? Tak bardzo bym chciała, żeby ta maleńka istotka była owocem miłości mojej i narzeczonego.... Ale wiem, że jest możliwe, że to nie jest jego dziecko. Tylko jakie są szanse? Przypomnę: miesiączka ok. 10 maj zbliżenie z X 22 maj-bez żadnego wytrysku stosunek z narzeczonym 24 i 25 maj z wytryskiem we mnie. Błagam o odpowiedź

Gość gość
I obaj mogą być ojcami. Tylko testy dna.

Gość gość
ojcem dziecka jest tylko i wylacznie twoj narzeczony,nie ma ciezy bez wytrysku, to wykluczone.

Gość gość
Wieksze prawdopodobienstwo, ze to dziecko narzeczonego. Obstawiam tak 80% do 20% .

Gość gość
chyba raczej 99% do 1 %. To dziecko narzeczonego, sytuacja, że jest inaczej,jest taka jak trafienie szostki w totka

Gość gość
ale się tłuczesz jak suka

Gość gość
Nie ma ciazy bez wytrysku.

Gość gość
Mozna tylko obstawiac. Dopoki nie znasz wynikow testu DNA jest 50 do 50. Nie mow nic narzeczonemu, Kora tez nie powiedziala.