Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Święty Mnich z Tybetu

mój plan doby do oceny

Polecane posty

Gość gość
Bardzo krótki i konkretny ten plan, a ja spodziewałam się rozpiski na 21 punktów ;)

pogralbym w ta tibie w nocy jest klimat ogolnie malo ludzi, tylko ze na razie pykam w diablo 2, choc tez malo... Dzisiaj w dzien nawet troche spałem i odpoczywałem od odpoczywania, więc może i w nocy trochę się zabawie ;)

Ta mam jeszcze kilka innych charów w tym 300RP którego dostałem w spadku ale nim nie gram, nawet pacca tam obecnie nie ma :D

Nie ma co się chwalić za bardzo że mam passy do wyboconych charów i nie moich. Teraz nie ma wgl botów bo jest battleye to na fb grupie Bekartów było ze 40 kont wystawionych, wprost napisali że botchary i sprzedawali za groszę

Bobeek na Olympe specjalnie transfer zrobił bo ferumbras ma być na dniach (ten feru z najazdu na gorome co zawsze czapka spada). W sumie to chce aby go przebił i wygrał czapke bo wiem ze Dashery mu tego nie odpuszczą, za dobrze ich znam ;p I polecą za nim na Guardię ganiać za nim i za jego śmieszą gildą Hill, nie lubię ich to to koledzy Wojtiego. A Wojtiego jeszcze rozwalimy ten człowiek ma wrogów na kazdym serverze :D Za jakiś czas come back na Nerane i mają przyjsc jeszcze Cloudy z Harmonii i być może Desire z Refugii :D, chciałbym jeszcze Elder Reno z Celesty sciągnąć ale co za dużo to nie zdrowo haha

Wgl jakiś czas temu Wojti mi proponował abym Abekiem został czyli dołaczył do niego, ale mu odmówiłem 2 razy próbował mnie ściagnąć x 21:51 Maly Wojti: Mogles byc z nami w gildi, ale wybrales stanie w depo x Tak mi napisał.

Jak spadnie czapka to jak najbardziej :D A transfer kosztuje 750 coinsów czyli jakies 110zl I tak wszyscy robią je za gp z gry

No można powiedzieć chociaż tam coś osiągnełem. Wojti to taki debil ze niektórzy mu planują zrobić wjazd na chatę do Wrocławia haha

wlasnie w rl Wojti nie moze biegać, trochę trafiłeś w temat ;p x A tak to biega szybciej niz potwory się ruszają że przebiec rosha to nie problem takim lvl

On wszytko co wyloooci to odrazu sprzedaje. Ten typ utrzymuje się z tej gry. Nigdzie nie pracuje, tylko gra 24/7 ma jeszcze inne postacie.

tez znam takich... co grają np w old school runescape czy path of exile i mają z tego szmal. Jednak dla mnie to bezsens... Nie moglbym grac w gre z myślą, że dzisaij 5 godzin zabijam tego potwora zeby wyloocic 100zł...

Ostatnio mu Omrafira na roshu rozwalismy ze nie ubił tego bossa i był w dooope z 300zl bo leci z niego Nighmare horn mniej więcej tyle warty ;p Wkurzył się wtedy na nas delikatnie mówiąc

że tak powiem na żadnym innym sevrze i żadną inną ekipą nie bawiłem się tak dobrze. w marcu tego roku podjełem chyba najlepszą decyzje ;p