Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży (Chyba NIE z mężem)

Polecane posty

Gość gość
Co jeśli kochanek ma choroby genetyczne, które są dziedziczone? Hemofilia, daltonizm? Inne. Co jeśli kiedyś zdarzy się wypadek i będzie potrzebna krew dla dziecka, nerka, kawałek wątroby? Co jak odziedziczy po biologicznym ojcu znamiona? Patowa sytuacja. Nie powinnas była informować męża o tym, że jesteś w ciąży tylko ja usunąć. I sporzadniec. Nie doceniasz tego co masz. Zapłacisz za błędy.

Gość gość
:) W takiej sytuacji najlepszych i raczej jedynym rozwiązaniem jest przede wszystkim ustalenie stanu faktycznego (w dzisiejszych czasach to nie problem) i poinformowanie zainteresowanych panów. Nie można tak po prostu udawać, że dziecko jest męża jeśli nie jest (ma to dość poważne konsekwencje prawne, a także wspomniane tu medyczne).

Gość szry
autorko, cokolwiek nie zrobisz rodzine rozwalilas. jedyne co mozesz zrobic to doslownie ukajac sie przed mezem przyznajac sie do suczenia na boku, i liczyc ze cie nie pogoni razem z bekartem, prowadzajac po sadach. bede zlosliwy i otwarcie bede ci tego zyczyl. "Nie będzie wyróżniał czy odrzucal" - chyba nie wiesz co to genetyka. zanim zacznie miec nascie lat bedzie sie roznil bekart od reszty rodzenstwa wystarczajaco wyraznie zeby obcy ludzie zauwazali roznice. "Jestem kobietą i bardzo surowo oceniam mężczyzn" moze czas zaczac surowo oceniac LUDZI. co pani na taka opcje? rozwiazanie bylo dobre tylko dla tej twojej kolezanki, nie dla WSZYSTKICH. hipokrytka jedna z druga. "dzieciom potrzebna jest matka i pelna rodzina" no i w tym momencie smiech na sali. 90% wypowiedzi po zdradzie meza opieraja sie na radach sprowadzajacych sie do "rozstan sie z nim, zabierz dzieci, niech placi" a tu NAGLE zaczyna byc potrzebna dzieciom PELNA RODZINA? po prostu smiech:D choc z drugiej strony obluda i falsz powalaja na kolana. ah, tak, nie przeprosze za szowinistyczne czepianie sie. moze przynajmniej dzieki temu niektore z tak wypowiadajacych sie przestana bujac w oblokach.

Gość Ogierrrekkk
Autorko - a zrobiłabyś mi dobrego loda ??! Lubisz "gagging" ??! Jak ja bym chętnie włożył ci w usta mojego "augusta" i przez pół godziny dzwonił jajami o twoją brodę :-D !

Gość Ogierrrekkk
Autorko - a mi dobrego loda ??! Lubisz "gagging" ??! Jak ja bym chętnie włożył ci w usta mojego "augusta" i przez pół godziny dzwonił jajami o twoją brodę :-D !

Gość gość
Wlasnie dlatego wole prostytutki

Gość gość
I właśnie dlatego cieszę się, że jestem kobietą. Mam pewność, że dziecko na pewno będzie moje :P

" gość wczoraj Mam Kochanka i właściwie jestem pewna, że dziecko jest jego. Mam 36 lat, mąż myśli że jego i cieszy się ciążą, mamy jeszcze dwójkę dzieci. Nie wiem co robić... to 12 tydzień. Bez oszczerstw!!!" X e tam, dopóki mąż nie zaprzeczy ojcostw u to formalnie ojcem będzie on :P weźmiecie 500 plus i jakoś to będzie ;)

Gość gość
Ja uważam ze skoro maz wybaczyl autorce poprzedni wyskok to bardzo ja kocha i on sam wolalby nie wiedzieć. Jest szczęśliwy mysli ze zostanie wznow ojcem, wiec po co to niszczyc? Jesli autorka zerwie z kochankiem i prawdopodobieństwo ze prawda soe wyda jest niewielkie to ja bym nic nie mowila.

Gość gość
Kobiety to jednak podludzie bez moralności i honoru.

Gość szry
babo wyzej - jakbys z autopsji pisala. kazda hipokrytka zasluguje na sprawiedliwe bycie zdradzana przez swojego meza/faceta - najlepiej jak sie dorobi taki dzieciaka z kochanka, ciekawe jak bardzo bedziecie wylewac wtedy zale i stwierdzac jacy to WSZYSCY faceci to potwory blablabla, obludne mielenie ozorem. i wlasnie TEGO wam zycze:) PS prosze zwrocic uwage ile razy sie pojawia "ja bym nie mowila", ale jak to FACET cos robi(np odpala FB) to juz, wrecz natychmiast stwierdza sie zdrade i kaze pogonic &^$&-a. i jakos nie przebiera sie w obelgach. ten watek wrecz ocieka suczym falszem. a potem zdziwienie, jak coraz wiecej facetow zaczyna po prostu robic dokladnie to co wy... niby na co innego zaslugujecie?:D

Gość gość
pamiętajcie dziewczęta i chłopczyki tylko mąż spuszczać się może do pipy

Gość gość
Mi mąż wybaczyl dwa razy, teraz mam kochanka i nic nie wie, wiec trzeba korzystać z życia ;) A przy kim mi lepiej będzie jak nie przy mężu?

Gość gośćmen
Testy DNA są coraz tańsze, coraz szybsze i coraz powszechniejsze. Szansa na wydanie się prawdy jest bliska pewności. Ps. Ja brązowooki brunet, żona zielonooka ciemna szatynka, córka błękitnooka blondynka :) Genetyka płata figle.

Gość gość
zerwać całkowicie układ z kochankiem i być tylko z mężem - jedyna szansa że się nie wyda i nie będzie chciał robić żadnych testów a pokocha jako swoje dziecko. Dziecko oczywiście jest temu najmniej winne. Kochankowi mówisz, że to dziecko męża i to zaplanowane bo chcieliście mieć jeszcze jedno i celowo na ten strzał ostawiłaś tabletki. I przez dłuższy czas żadnych kochanków - i tyle.

Gość gość
Dlatego nie należy wybaczać zdrady. Mąż wybaczył pierwszą to uznała że w tym przypadku też nie będzie konsekwencji. Kto raz zdradził będzie zdradzał zawsze. To przekroczenie granicy po której nic już nie jest takie samo.

Gość gość
Zawsze wybaczą buraki ! Byłem kochankiem babki w autorki wieku jak się później okazało nie jedynym a przyadkowego seksu miała tyle ze głową mała! I co, nadal jest z mężem on wie ale udaje że wszystko jest ok i żyją szczęśliwie. Mają dwójkę dzieci i tylko ich szkoda.