Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozwodze sie

Polecane posty

Gość gość

Przegrałam życie. Rozwodze się po 10 latach. Mąż mnie nie bił. Nie zdradził. Był dobrym ojceM. Tylko ciągle mnie oszukuje. Zaciąga pożyczkI. Już tyle spkacilam. Dzis dowiaduje się o kolejnych. nie da sie tak zyc

Gość gość
Zostaw to w cholerę. Takie życie jest piękne. Też się rozwodem 5 lat temu i nie żałuję.

Gość gość
Chce zyc normalnie a nie ze ktos puka do drzwi. Samotne mamy ile macie pieniedzy na zycie po opłatach. Boję się czy sobie poradze. Czy moge synka wychować na dobrego człowieka czy będzie miał defekt

Gość gość
Dalam nie raz szAnsE. Ale nam dość. Nie rozumiem hak można tak klamac. Prosto w oczy.

Gość gość
rozwód to paszport do piekła a on niech idzie do egzorcysty albo ty idz za niego bo macie slub koscielny jezeli tak to ty za niego mozesz przyjac egzorcyzmy

Gość gość
Dzięki za pocieszenie z tym piekłem... ja zawsze byłam uczciwa wobec niego i co dostałam w zamian. On ma 40 laT... ja dużo młodszA. OdpowiedzialnA zawsze się czułam za niegO, dom dziecko. Nie miałam tajemniC. Całe zycie dorosle pracuje, nie wiem co nim kierowalo kiedy podejmowal takie decyzje. Kiedy wychodziło wszystko zawsze mu pomagalam. Splacala.M szukałam rozwiązaNia

Gość gość
Widzisz a mój mąż mnie oszukuje ale w inny sposób mianowicie założył konto na badoo, pisze z lasami one wysyłają mu nagie zdjęcia, z jedną z nich się spotkał niby nie zdradził ale tego nie wiem. Mamy małe dzieci on jest w wieku twojego męża, a ja 9lat młodsza. Też świat mi się zawalił i myślę o rozwodzie.