Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój problem

Polecane posty

Gość gość

hej! Mój problem jest nietypowy o tyle, że mając 32 lata nigdzie nie pracowałem. Muszę teraz iść do jakiejś pracy i kompletnie nie wiem, gdzie. Myślicie, że w takiej Biedronce albo Tesco przyjęliby na kasę kogoś bez doświadczenia, czy raczej nie?

Gość gość
Szukaj, a znajdziesz. Może cię przeszkolą, a może do magazynu, na produkcję. Zalezy do czego się nadajesz i jakie masz papiery. Są kursy, nie siedź w domu, bo zmarnujesz życie. Jeszcze jest dla ciebie szansa.

Gość gość
dzięki za słowa pocieszenia. Szczerze to myślałem o zwykłej pracy na kasie. Tylko nie wiem, czy tam przypadkiem też nie potrzeba doświadczenia jak wszędzie, dlatego pytam.

Gość gość
gdybym już miał trochę pieniędzy, to chciałbym może założyć jakąś swoją firmę, ale nie wiem czy się do tego nadaję. Szkoda zmarnować kasę.

Gość gość
gość dziś Szczerze to myślałem o zwykłej pracy na kasie. Tylko nie wiem, czy tam przypadkiem też nie potrzeba doświadczenia jak wszędzie, dlatego pytam. x W biedrze (lidl, aldi, carfure) akurat nie ma takiej roboty, ze jesteś tylko na kasie. Każdy tam jest wymienny: kasa, rozładunek, wykładanie towaru, piec. Typowy kasjer to inne markety: auchan, tesco. Z tym że są kursy obsługi kas fiskalnych, to trawa około 2-3 dni, jak jesteś zarejestrowany w pośredniaku to weź od nich skierowanie na darmowy. Mozesz też poszukac w punktach finansowanych ze środków unijnych, wtedy też robisz gratis. A co do marketów, to i jeszcze masz inną opcje, gdzie doświadczenie nie jest Ci potrzebne żadne - wykładasz tylko towary na półkach: kaufland, auchan, tesco. To załatwiasz albo przez agencje posrednie , ale mozesz też przez dział zatrudnienia w tych sklepach.

Gość gość
trochę tylko głupio z dziennymi studiami magisterskimi pracować na kasie. No ale cóż, teraz to już raczej do żadnej innej pracy mnie nie przyjmą.